Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
13 Lip 2005, 00:56
Nie jestem pewien czy to odpowiedni dział ale warto spróbować. No więc Mam nowgo kompa i ne odtwarza mi mowy z DVD ani zDiVX w żadnym programie. Próbowałem: Power DVD, Win DVD, All Playera no i oczywiście media playera Sciągnąłem więc pakiet kodeków: ACE Mega CoDecS Pack 6.03 Professional Edition i ciągle nic. Zaznaczam że chodzi wyłącznie o mowę w filmach bo z tlem i muzyką nie mam problemów. Co robić???
13 Lip 2005, 01:09
Spróbuj zainstalować ponownie sterowniki do karty dźwiękowej. Sprawdź, jaka jest konfiguracja ustawień audio w Start--->Panel sterownia--->Dźwięki i urządzenia audio, tam na zakłądce Głos sprawdź, czy jest urządzenie, którego używasz do odtwarzania głosu. Więcej opcji masz też w narzędziu diagnostycznym DirectX. Start--->Uruchom...--->wpisujesz dxdiag. Klikasz na zakładki Muzyka, Dźwięk. Wykonaj testy urządzeń i sprawdź zgodność zainstalowanych sterowników.
13 Lip 2005, 14:41
Wielkie dzięki spróbuję
24 Lip 2005, 02:20
witam
zebraznów sie spotykamy
ja mysle ze to powinno poskótkowac byc moze masz po prostu głosnosc mikrofonu wyciszona bo tak jest standartowo.
a przedewszytkim musisz skonfigórowac swoje uzadzenie do nagrywania głosy mysle ze nic juz nie musze dodawac
zebra powiedziala dosc duzo.
BAY
--------->