TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

heyah

Tematy związane z telefonią komórkową.

Postprzez hrydziu » 08 Sty 2006, 18:25

PostUA:

Sorry, ale nie sadzisz ze takie "patenty" wogole przecza idei telefonii?
Jesli kogos nie stac na korzystanie z telefonu w normalny sposob to moze lepiej niech go wogole nie kupuje?

A moze lepszym rozwiazaniem bedzie walki-talki :grin:
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Postprzez enigma03 » 06 Sie 2008, 09:45

PostUA:

Polak potrafi :D
A ja zastanawiam się czy nie zrezygnować z Plusa na rzecz Heyah ale jak zawsze są sprzeczne informacje i każdego leprze co innego. Słyszałam o kiepskim zasięgu Heyah ale czy wszędzie tak jest? Piszcie gdzie z tym zasięgiem jest najgorzej.
enigma03
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2008, 12:43
Miejscowość: Sadlinki

Postprzez gatta » 06 Sie 2008, 16:53

PostUA:

Heyah działa na nadajnikach Ery. Sama mam TakTaka i nie mam problemów z zasięgiem.
A takie patenty...to chyba przeszłość. Bez sensu.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lip 2008, 18:44

Postprzez trimada » 11 Sie 2008, 21:00

PostUA:

jeśli wybierac między operatorami to zdecydowanie Tak Tak!
no i zgadzam się z przedmówcą/czynią :P
że to te same nadajniki więc jak komus sie bardziej opłaca heyah to serio ja bym się nie zastanawiała.
Zasięg najlepszy ze wszystkich nam oferowanych sieci.
Mając TT w końcu mogę rozmawiać na poziomie a nie wydzierać sie "haaalooo"
trimada
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2008, 21:58

Postprzez gatta » 19 Sie 2008, 15:22

PostUA:

Każdy operator ma swoją ofertę i każda ma swoje plusy i minusy. TT ma dobrą ofertę, ale nie każdemu musi ona odpowiadać :wink: Ja mam tanio do tych, do których najbardziej potrzebuję tańszych rozmów i smsów. Z całą resztą daję radę dzięki gg. A nawet jeśli dzwonię- to nie czuję tak bardzo droższych połączeń - naliczanie sekundowe i stawki niecałe 10gr większe za min w MK. Ale dopóki stawki poza pakietami drastycznie nie pójdą w dół, to ciągle człowiek będzie musiał wybierać pomiędzy operatorami, zwracając głównie uwagę na ilość znajomych w danej sieci.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Re: heyah

Postprzez trimada » 25 Sie 2008, 20:26

PostUA:

no pewnie ze nie..mamy konkurencje na rynku i o to chodzi, prawda?
kazdy ma to czego potzrebuje...:)
trimada
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez gatta » 26 Sie 2008, 15:51

PostUA:

Dokładnie. Jest tyle ofert do wyboru, że każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Tylko musi dobrze poszukać. Bo np. w TT jest tyle opcji, tyle możliwości, że trzeba kilka minut posiedzieć i się zapoznać z ofertą. Żeby potem nie płakać, że się nie skorzystało z jakiegoś super bonusu.
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez trimada » 01 Wrz 2008, 16:21

PostUA:

nie no pewnie:)
ja dlugo analizowalam zanim kupilam sobie heyah a potem TT, i do tej pory nie przeanalizowalam tyle jest mega ofert ;)
trimada
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez gatta » 11 Wrz 2008, 15:27

PostUA:

Mi to zajęło kilka minut. Może dlatego, że dobrze wiedziałam czego chcę :D Już ponad 2 lata jestem w TT i muszę przyznać, że dużo się zmieniło od tego czasu. Na lepsze. Staniało :D Więcej opcji :D
gatta
Forumowicz
Forumowicz

Poprzednia

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników