Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

08 Sty 2006, 18:25

Sorry, ale nie sadzisz ze takie "patenty" wogole przecza idei telefonii?
Jesli kogos nie stac na korzystanie z telefonu w normalny sposob to moze lepiej niech go wogole nie kupuje?

A moze lepszym rozwiazaniem bedzie walki-talki :grin:

06 Sie 2008, 09:45

Polak potrafi :D
A ja zastanawiam się czy nie zrezygnować z Plusa na rzecz Heyah ale jak zawsze są sprzeczne informacje i każdego leprze co innego. Słyszałam o kiepskim zasięgu Heyah ale czy wszędzie tak jest? Piszcie gdzie z tym zasięgiem jest najgorzej.

06 Sie 2008, 16:53

Heyah działa na nadajnikach Ery. Sama mam TakTaka i nie mam problemów z zasięgiem.
A takie patenty...to chyba przeszłość. Bez sensu.

11 Sie 2008, 21:00

jeśli wybierac między operatorami to zdecydowanie Tak Tak!
no i zgadzam się z przedmówcą/czynią :P
że to te same nadajniki więc jak komus sie bardziej opłaca heyah to serio ja bym się nie zastanawiała.
Zasięg najlepszy ze wszystkich nam oferowanych sieci.
Mając TT w końcu mogę rozmawiać na poziomie a nie wydzierać sie "haaalooo"

19 Sie 2008, 15:22

Każdy operator ma swoją ofertę i każda ma swoje plusy i minusy. TT ma dobrą ofertę, ale nie każdemu musi ona odpowiadać :wink: Ja mam tanio do tych, do których najbardziej potrzebuję tańszych rozmów i smsów. Z całą resztą daję radę dzięki gg. A nawet jeśli dzwonię- to nie czuję tak bardzo droższych połączeń - naliczanie sekundowe i stawki niecałe 10gr większe za min w MK. Ale dopóki stawki poza pakietami drastycznie nie pójdą w dół, to ciągle człowiek będzie musiał wybierać pomiędzy operatorami, zwracając głównie uwagę na ilość znajomych w danej sieci.

Re: heyah

25 Sie 2008, 20:26

no pewnie ze nie..mamy konkurencje na rynku i o to chodzi, prawda?
kazdy ma to czego potzrebuje...:)

26 Sie 2008, 15:51

Dokładnie. Jest tyle ofert do wyboru, że każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Tylko musi dobrze poszukać. Bo np. w TT jest tyle opcji, tyle możliwości, że trzeba kilka minut posiedzieć i się zapoznać z ofertą. Żeby potem nie płakać, że się nie skorzystało z jakiegoś super bonusu.

01 Wrz 2008, 16:21

nie no pewnie:)
ja dlugo analizowalam zanim kupilam sobie heyah a potem TT, i do tej pory nie przeanalizowalam tyle jest mega ofert ;)

11 Wrz 2008, 15:27

Mi to zajęło kilka minut. Może dlatego, że dobrze wiedziałam czego chcę :D Już ponad 2 lata jestem w TT i muszę przyznać, że dużo się zmieniło od tego czasu. Na lepsze. Staniało :D Więcej opcji :D
Wyślij odpowiedź