Sorry, ale nie sadzisz ze takie "patenty" wogole przecza idei telefonii?
Jesli kogos nie stac na korzystanie z telefonu w normalny sposob to moze lepiej niech go wogole nie kupuje?
Polak potrafi
A ja zastanawiam się czy nie zrezygnować z Plusa na rzecz Heyah ale jak zawsze są sprzeczne informacje i każdego leprze co innego. Słyszałam o kiepskim zasięgu Heyah ale czy wszędzie tak jest? Piszcie gdzie z tym zasięgiem jest najgorzej.
jeśli wybierac między operatorami to zdecydowanie Tak Tak!
no i zgadzam się z przedmówcą/czynią
że to te same nadajniki więc jak komus sie bardziej opłaca heyah to serio ja bym się nie zastanawiała.
Zasięg najlepszy ze wszystkich nam oferowanych sieci.
Mając TT w końcu mogę rozmawiać na poziomie a nie wydzierać sie "haaalooo"
Każdy operator ma swoją ofertę i każda ma swoje plusy i minusy. TT ma dobrą ofertę, ale nie każdemu musi ona odpowiadać Ja mam tanio do tych, do których najbardziej potrzebuję tańszych rozmów i smsów. Z całą resztą daję radę dzięki gg. A nawet jeśli dzwonię- to nie czuję tak bardzo droższych połączeń - naliczanie sekundowe i stawki niecałe 10gr większe za min w MK. Ale dopóki stawki poza pakietami drastycznie nie pójdą w dół, to ciągle człowiek będzie musiał wybierać pomiędzy operatorami, zwracając głównie uwagę na ilość znajomych w danej sieci.
Dokładnie. Jest tyle ofert do wyboru, że każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Tylko musi dobrze poszukać. Bo np. w TT jest tyle opcji, tyle możliwości, że trzeba kilka minut posiedzieć i się zapoznać z ofertą. Żeby potem nie płakać, że się nie skorzystało z jakiegoś super bonusu.
Mi to zajęło kilka minut. Może dlatego, że dobrze wiedziałam czego chcę Już ponad 2 lata jestem w TT i muszę przyznać, że dużo się zmieniło od tego czasu. Na lepsze. Staniało Więcej opcji