TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

High Grow

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

High Grow

Postprzez Dan-D » 15 Kwi 2006, 20:08

PostUA:

elo co myslicie o programie High Grow??
wzocajcie swoje screny z programu , jak duze macie roslinki i ile dni ??
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Postprzez niunka » 15 Kwi 2006, 21:01

PostUA:

Ze masz tetrahydrokanabinol zamiast mozgu :sad:
Zajmnij ty sie czyms pozytecznym.
Ostatnio edytowany przez niunka, 15 Kwi 2006, 21:18, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Hpest » 15 Kwi 2006, 21:13

PostUA:

Miałem kiedyś ten program ale pamiętam, że mi się niespodobał i go wyrzuciłem :P , a wyrzuciłem dlatego, że był słaby na maxa, oprawa graficzna i wógle słabiutko :? Według Mnie bawienie sie w tym programiku jest dość monotonne i nudne.

Dla tych co nie wiedza co to jest High Grow
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.portal24h.pl/gry/opisy/high_grow_poradnik.htm

HighGrow 4.2 Downlaod:
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.pobieralnia.pl/plik-1188-highgrow-4.2.html

Wirtualna hodowla marihuany. Na ekranie swojego monitora możemy zaobserwować jak rozwijają się zielone krzaczki. Musimy je podlewać nawozić i najprzyjemniejsza rzecz na koniec - ścinać! Do wyboru mamy kilkanaście wirtualnych nasion. Są one dokładnie opisane. Gra jest w polskiej versji językowej!
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez skylinegtr » 15 Kwi 2006, 21:16

PostUA:

Właśnie. Zamiast palic to cos zająłbys sie czyms jak prawdziwy facet. Możesz sie smiac ale od 8 miesięcy nie pije zadnego alkoholu a o paleniu nie wspomnie. Nawet na takiego sylwestra nie wychyliłem szampana. Zacznij uprawiac jakis sport bo to gówno robi Ci wode z mózgu. Moi kumple teraz mówią ze dobrze zrobiłem rzucając wszystko bo oni nie mogą zerwać z nałogiem. Niuńka dobrze Ci radzi , ja z resztą też. Jak dorośniesz sam z resztą dowiesz sie o czym pisalismy.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Yoo! » 15 Kwi 2006, 21:27

PostUA:

kiedyś myślałem, że fajnie jest sobie zapalić trawe, ale z czasem zrozumiałem że to robi gówno z mózgu, a co do programu to jest do bani, też się kiedyś tym bawiłem, ale jakoś mi się to nie spodobało, pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez wojtas1125554 » 15 Kwi 2006, 22:01

PostUA:

Nie wypowiem się na temat programu bo nie lubie czegoś takiego ale powiedzcie mi po co palić
1.szkoda kasy
2.szkodzisz sobie samemu
3.Umierasz po 60lat
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Hpest » 15 Kwi 2006, 23:00

PostUA:

Pali się z przyzwyczajenia, które później przeradza sie w naług, wiele osób Nie chce palić, a pali. Palą bo nie potrafią z tym skończyć i w tym jest problem. Tak samo jest z alkocholem i narkotykami, organizm przyzwyczajony do używek zmienia się drametralnie i nie potrafi bez nich prawidłowo funkcjonować, dlatego tak trudno z tym skończyć. Zazwyczaj zaczyna się palić w młodym wieku, jeszcze jako dziecko, tylko po to aby zaszpanować, popisać się przed innymi i pokazać, że jest się dorosłym, poczuć pewność siebie oraz spróbować czegoś pierwszy raz. Niestety dla wielu osób ten pierwszy raz zmienia się w przyzwyczajenie od którego jest później trudno uciec, a czasem za późno aby nie umrzeć przez własną głópotę. Wiele osób myśli, żę w wieku Np.: 20 lat skończą z tym nałogiem i będzie OK, oturz jest to błędne myślenie, bo jeśli nie potrafią Teraz z tym zerwać, to co będzie później, Niestety będzie coraz gorzej, a nie jak się innym zdaje lepiej. Myślą sobie, że w wieku 20 lat bedą starsi i łatwiej będzie im zrozumieć swój błąd który popełnili w młodości i łatwo rzucą palenie, ale jest to błędny tok myślenia, którego teraz nie rozumieją, ale zrozumieją za kilka lat. Osobiście nie palę i nie mam zamiaru, chociaż wielokrotnie próbowałem, powiem szczeże jakoś mi nie smakuje palenie i Mnie nie jara, Jednym słowem głópota. Wydawanie kasy na coś co może nas zabić, w dodatku własnej kasy.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Alvarees » 16 Kwi 2006, 00:33

PostUA:

Hpest zgadzam sie z Tobą w 100% !!
Osobiscie pale (papierosy) i nie powiem ile razy próbowałem konczyc bo nie jestem w stanie tego policzyc!!
Pierwszy raz udało mi sie jak dostałem kompa (3 tyg siedziałem ciągle w domu i grałem az w koncu zapomniałem o paleniu)
Poźniej wkręcilem sie w nowe towarzystwo i jakos wyszło ze zapaliłem i pale do dzis.To jesli chodzi o papierosy

Co do narkotyków to przyznam sie tez próbowałem ale ja bez dopalaczy mam zaje**** humor.
Marihuana podobno ma tam jakies własciwosci lecznicze ale tylko ta czysta a to co teraz sie pali to sama chemia (kwasy,oleje itd.)
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez proktor » 16 Kwi 2006, 09:47

PostUA:

Stary syfff.... dla dzieci którym się nudzi... znajdz sobie dziewczyne i przestań pi****c o takich głupotach :/
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez MySh@ » 27 Kwi 2006, 23:21

PostUA:

proktor napisał(a):Stary syfff.... dla dzieci którym się nudzi... znajdz sobie dziewczyne i przestań pi****c o takich głupotach :/

Ja chętnie bym znalazł ale żadna mnie nie chce :( :D Mnie palenie ani picie osobiście nie kręci bo po co marnować kase.... Wolałbym kupiś sobie jakąś badziewną grę niż wydać tą kase na faje czy browca.... Moi koledzy to już piją i palą.... Nawet przed lekcjami :D A nawet w szatni jak się przebieramy to częstują ale ja zawsze odmawiam....
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.... =D
MySh@
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Kwi 2006, 20:23
Miejscowość: Ja mam to wiedzieć ??!!??

Postprzez Hpest » 28 Kwi 2006, 01:09

PostUA:

I ty masz 13 lat :shock: Wow, Ci twoi koledzy wyrosną na niezłych nałogowców :? . Co z ta Polską ?? Coraz gorzej.. :P
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników