TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Hitman 3

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Hitman 3

Postprzez martinezz » 14 Kwi 2005, 01:49

PostUA:

Dochodze do mometu (jest to w levelu the seafood massacre), jak trzeba zostawic w restauracji skosnookich medalion zostawiam tam ale nic sie nie dzieje. Czy jest konkretne miejsce gdzie trzeba to zostaiwc ??? Jesli ktos nie kojarzy to przypomne ze jako pierwsze zadanie w tej misji to trzeba wykonczyc Czrewonego Dragona, kolejny punkt to trzeba sprzatnac kolesie w niebieskim kubraczku (chyba jakis szef policji), i kolejnych punktem jest wlasnie z tym medaljonem.
martinezz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Kwi 2005, 01:32

Postprzez zebra » 19 Cze 2005, 18:40

PostUA:

Zajrzyj do poradnika gry:) Albo poszukaj ściągawek dotyczących tej gry i owej problematycznej misji:)
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Hpest » 12 Sie 2005, 19:53

PostUA:

Hmm
Wiesz z tego co piszesz zdaje mi sie ze chodzi ci o "Hitman codename47" czyli 1 a nie Hitman Contract's czyli 3.
A ja przeszłem calego "Hitman 2" nie napisze pelnej nazwy bo po 1sze nie pamietam a po 2gie jakos nie moglem sobie jej wswoic.
W 1 gralem i w 3ke równiez.
Zacznij od tego iz musisz leciec do restauracji izabrac od baramana klucz do wc gdyz on ci sie przyda.
Musisz zabic najpierw biegnac do miejsca skad wychodzi Red Dragon najlepszym sposowbem na jego zalatwienie jest udzusznie go (sam tak postepowałem) natsepnie ciagnieszzzz go do kanału który jest niedaleko -tylko uwazaj bo masz mało czasu gdzuz tamtendy przechodzi policjant(najlepszy sposób)nie polecam sposobu chowania ciala za smietnikiem gdzyz czesto tamtendy chodza cywile.
Nastepnie zabierasz red draogowi "medalion" i uciekasz .
biegniesz do restauracji-wchodzisz do niej przez okno od wc (klucz bedzie potrzebny aby z niej wysc) gdybys wszedł przze dzwi ochrona by ci odebrało bron. Zabijasz tego policjanta
(oficera policji) zostawiasz medalion i uciekasz do auta.
Misja zakonczona.

Pozdrawiam* Hpest 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników