TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ej no nie no to jest istna zenada.Dostalem ostrzezenie za to ze odpowiedzialem komus"chyba nie".To jest kur** smieszne.Sadze ze moderatorom sie chyba w du*** poprzewracalo z radosci iz moga edytowac czyjes teksty i dawac ostrzezenia,no smieszno to jest i tyle bo ostrzezenia powinny byc uzywane w inny sposob(ostrzegac gdy ktos nie zastowsuje sie do regulaminu lub go lamie)Moderator niech sie zapozna z regulaminem a potem daje ostrzezenia.Szczegolnie jeden ktory dal mi ostrzezenia za nic.Zenujacy jestes koles.A jak mi dasz kolejne to poprostu zwroce sie z tym do wyzszych,nad toba stojacych i Cie usuna z listy moderatorow,na tym sie skonczy przekraczanie swoich praw!!
Nie no to lekka przesada.Musze jednak przyznac ze moderatorzy przekonali mnie do jednej rzeczy.Pomaganie innym na tym forum to marnowanie czasu.Niech administratorzy usuna moje konto bo to jest smieszne i glupie.Moderatorzy gowno wiedza sa debilami i kompletnymi kretynami.W dupach im sie poprzewracalo i tyle.Jebie mi to co teraz zrobicie bo i tak na to forum juz wiecej wchodzil nie bede.Moderatorzy daja sobie ostrzezenia od tak ciekawe czemu sami nie maja.Ja skonczylem habilitacje z wynikiem bardzo dobrym i wiem swoje,nie musze sie ta wiedza dzielic z innymi na tym forum.Ciekawe tylko czy tworcy strony wiedza jakich imbecylow wybrali na moderatorow tej strony.Jestescie poprostu zenujacy.Zegnam
Czlowieku, nie potrafisz sie zachowac, to wyjdz. Nie znasz odpowiedzi, to nie odpowiadaj, bo robisz straszny smietnik i wprowadzasz w blad innych uzytkownikow. Nie jestes sam na tym forum.
Jesli ktos sie pyta, to potrzebuje odpowiedzi. Nie potrafisz sie przystosowac i przeczytac regulaminu, to masz wielki problem. Na czatach onetu i wp bedziesz mogl sobie pobluzgac i porozmawiac.