przez lonley » 22 Mar 2006, 21:24
UA:
Proktor, nie chcę Cię urazić, ale wyobraź sobie, że budzisz się pewnego dnia i dociera do Ciebie, że Twoja dziewczyna Cię nie pociąga..i, że czujesz coś do jakiegoś kumpla..albo jakiegoś innego faceta..
jak byś się czuł?? Byłoby Ci z tym dobrze?? Czyja byłaby to wina?? Twoja?? Moja?? A może całego świata??
Takich ludzi nie można oceniać, nie można ich nazywać chorymi, bo to NIE JEST CHOROBA!!
Myślisz, że oni są chorzy, bo są homoseksualistami?? Ok, człowiek jest po to, by się rozmnażać, ale też po to by żyć i być szczęśliwym..Skoro nie mają możliwości rozmnażania się , pozwólmy im chociaż normalnie żyć
i być szczęśliwymi, bo oni sobie nie wybierali czy chcą być hetero czy homoseksualni..
A co do chorób wenerycznych, to kiła, rzeżączka, itd są przenoszone nie tylko w środowiskach homoseksualnych..myślisz, że nie jesteś narażony na te choroby?? <te przykłady nie są do Ciebie >Przygodny sex, prostytucja, nieszczera i zarażona partnerka - wystarczy..A jeśli masz na myśli AIDS, no cóż..przykłady, które Ci podałam są jak najbardziej aktualne, ale przecież zarazić się można wszędzie!! wystarczy się zranić i zetknąć z krwią lub śliną osoby zarażonej wirusem HIV, jak widzisz wcale nie musi dojść do stosunku, żeby się zarazić..AIDS jest bardzo popularne wśród narkomanów,ale NARKOMANIA jest chorobą, z której się wychodzi!!
Szanuję Twoje zdanie, ale się z nim nie zgadzam..Czasem trzeba umieć się postawić na miejscu dugiej osoby, po to by zrozumieć co ona czuje..
Jedyne czego zabroniłabym parą homosexualnym to adopcja!! Zgadzam się z Tobą Manius!!
Wierze w to, że potrafiliby kochać swoje dziecko, ale zniszczyliby mu życie..W Polsce nie ma tolerancji i nigdy jej tak do końca nie będzie..
A małe dzieci są okrutne i nie zastanawiają sie nad tym co mówią, powtarzają tylko to co mówi się w domu. Słowem można czasem bardziej skrzywdzić niż samym czynem.. Pamiętajmy o tym!!
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..