TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Homoseksualizm

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Homoseksualizm

Postprzez lonley » 22 Mar 2006, 00:21

PostUA:

Kod: Zaznacz wszystko
http://uwaga.onet.pl/1,118,8,18409184,51877619,2082970,0,forum.html

Mam dla Was nowy temat..Ciekawi mnie Wasza opinia..
Jak myślicie czy powinniśmy szykanować normalnych ludzi, którzy kochają i są kochani, tylko dlatego, że kochają troszkę inaczej?? A może wykażemy się zrozumieniem, inteligencją i co najważniejsze tolerancją..??
Przecież to nic złego, że dwoje ludzi się kocha, nawet jesli są to dwie kobiety lub dwóch facetów... Może to niektórym wyda się śmieszne i niezrozumiałe, ale tak już jest..w końcu mamy XXI wiek!!
Nie potrafię sobie wyobrazić jak dwóch facetów się całuje <i wogóle jak TO robią>, chociaż nie raz już widziałam pocałunki dwóch osób tej samej płci..jakoś ciągle to do mnie nie dociera, ale to nie znaczy, że chcę ich za to zlinczować..wiek palenia czarownic na stosie też już dawno minął..
Każdy ma prawo być szczęśliwy!! Nawet geje i lesbijki..
Jeśli kogoś uraziłam swoim zdaniem to bardzo przepraszam..napisałam po prostu co myślę na ten temat..
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez komandos » 22 Mar 2006, 00:52

PostUA:

mi tam geje i lesbijki nie przeszkadzaja , byle byli z dala ode mnie....
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez proktor » 22 Mar 2006, 09:49

PostUA:

Ja uważam, że homoseksualisci są poprostu chorymi ludzimi przecież natura nie stworzyła nas byśly łączyli się w pary osobników tych samych płci, a żebyśmy się rozmnażali. Z tego co wiem chorobe tą można już leczyc tylko ci ludzie muszą tego chcieć, podobno nawet w Polsce są już ośrodki zajmujące się tym. Tak samo jak komus choremu na Adis czy zanik mięśni(ktorego organizm powoli zaczyna zachowywac sie jak warzywo) społeczeństwo przyznaje prawo do życia, więc tak samo trzeba postępować z tymi ludzmi.

w końcu mamy XXI wiek!!

Czyli co mamy pozwolić, żeby za pare lat choroby weneryczne, czy ukladu imunologicznego podwyszyły liczbe swoich ofiar?

chociaż nie raz już widziałam pocałunki dwóch osób tej samej płci..

masz pecha ;)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez viprex » 22 Mar 2006, 13:41

PostUA:

PostWysłany: Wto Mar 21, 2006 10:21 pm Temat postu: Homoseksualizm
Kod: Zaznacz wszystko
http://uwaga.onet.pl/1,118,8,18409184,51877619,2082970,0,forum.html

Mam dla Was nowy temat..Ciekawi mnie Wasza opinia..
Jak myślicie czy powinniśmy szykanować normalnych ludzi, którzy kochają i są kochani, tylko dlatego, że kochają troszkę inaczej?? A może wykażemy się zrozumieniem, inteligencją i co najważniejsze tolerancją..??
Przecież to nic złego, że dwoje ludzi się kocha, nawet jesli są to dwie kobiety lub dwóch facetów... Może to niektórym wyda się śmieszne i niezrozumiałe, ale tak już jest..w końcu mamy XXI wiek!!
Nie potrafię sobie wyobrazić jak dwóch facetów się całuje <i wogóle jak TO robią>, chociaż nie raz już widziałam pocałunki dwóch osób tej samej płci..jakoś ciągle to do mnie nie dociera, ale to nie znaczy, że chcę ich za to zlinczować..wiek palenia czarownic na stosie też już dawno minął..
Każdy ma prawo być szczęśliwy!! Nawet geje i lesbijki..
Jeśli kogoś uraziłam swoim zdaniem to bardzo przepraszam..napisałam po prostu co myślę na ten temat..

I zgadzam się z Tobą .

:wink:

Uważam Tolerancja to bardzo ważne słowo w tym przypadku.
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez wojtas1125554 » 22 Mar 2006, 14:52

PostUA:

A w czym oni pszeszkadzają?? robią wam coś czy co?? poprstu mają coś nietak w muzgu i to nie ich wina! Znam jedną lezbijke uczy mnie w szkole i jest najlepszymym nauczycielem w szkole wg.mnie i 200innych osób z tej szkoły :D
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Madzik2703 » 22 Mar 2006, 15:10

PostUA:

.... poprostu oni zyja wlasnym swiatem sexualnym.. osobiscie nie mam nic przeciwko lesbijkom ani gejom.. to ich sprawa, tacy juz sa nie powinnismy sie w to mieszac moim zdaniem...

ale wiecie ostatnio przeczytalam w " JoY" ze kobieta ktorą mąz zdradzal poszla opierdzielic te kochanke jego no i ... opierdzielila ja oczywiscie ale ... potem tak sie sytuacja zmienila ze ... zaczela sie z nia calowac ... :/ to byl dla mnie szok co napisali w tej gazetce :/ i nadal tego nie rozumiem jak ta kobieta mogla to zrobic z ta kochanka swojego męża ...
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez manius23 » 22 Mar 2006, 16:32

PostUA:

Niemam nic przeciwko homosekualiatom ani lesbijka moga sie nawet zenic ale zabronic im adopcji dzieci !!!
Wyobrazcie sobie jak takie dziecko bedzie zyc w przyszlosci w szkole,pracy itp...Albo zostanie tez homo albo ? sam niewiem np.jakies spotkanie rodzinne niewyobrazam sobie tego.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Or3k » 22 Mar 2006, 18:53

PostUA:

Mi to nie przeszkadza

PS.
Kochanie ale Ty to masz pomysly na posty!!!!!!!
Awatar użytkownika
Or3k
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lut 2006, 12:37
Miejscowość: Pdokarpacie

Postprzez qazimen » 22 Mar 2006, 21:06

PostUA:

bleeeeeeeeee :? :?
łeeeeeeeee :? :?
nielubie i bede przeciwny wszystkiemu co z tym zwiazane
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez lonley » 22 Mar 2006, 21:24

PostUA:

Proktor, nie chcę Cię urazić, ale wyobraź sobie, że budzisz się pewnego dnia i dociera do Ciebie, że Twoja dziewczyna Cię nie pociąga..i, że czujesz coś do jakiegoś kumpla..albo jakiegoś innego faceta..
jak byś się czuł?? Byłoby Ci z tym dobrze?? Czyja byłaby to wina?? Twoja?? Moja?? A może całego świata??
Takich ludzi nie można oceniać, nie można ich nazywać chorymi, bo to NIE JEST CHOROBA!!
Myślisz, że oni są chorzy, bo są homoseksualistami?? Ok, człowiek jest po to, by się rozmnażać, ale też po to by żyć i być szczęśliwym..Skoro nie mają możliwości rozmnażania się , pozwólmy im chociaż normalnie żyć
i być szczęśliwymi, bo oni sobie nie wybierali czy chcą być hetero czy homoseksualni..
A co do chorób wenerycznych, to kiła, rzeżączka, itd są przenoszone nie tylko w środowiskach homoseksualnych..myślisz, że nie jesteś narażony na te choroby?? <te przykłady nie są do Ciebie >Przygodny sex, prostytucja, nieszczera i zarażona partnerka - wystarczy..A jeśli masz na myśli AIDS, no cóż..przykłady, które Ci podałam są jak najbardziej aktualne, ale przecież zarazić się można wszędzie!! wystarczy się zranić i zetknąć z krwią lub śliną osoby zarażonej wirusem HIV, jak widzisz wcale nie musi dojść do stosunku, żeby się zarazić..AIDS jest bardzo popularne wśród narkomanów,ale NARKOMANIA jest chorobą, z której się wychodzi!!
Szanuję Twoje zdanie, ale się z nim nie zgadzam..Czasem trzeba umieć się postawić na miejscu dugiej osoby, po to by zrozumieć co ona czuje..

Jedyne czego zabroniłabym parą homosexualnym to adopcja!! Zgadzam się z Tobą Manius!!
Wierze w to, że potrafiliby kochać swoje dziecko, ale zniszczyliby mu życie..W Polsce nie ma tolerancji i nigdy jej tak do końca nie będzie..
A małe dzieci są okrutne i nie zastanawiają sie nad tym co mówią, powtarzają tylko to co mówi się w domu. Słowem można czasem bardziej skrzywdzić niż samym czynem.. Pamiętajmy o tym!!
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez qazimen » 22 Mar 2006, 21:42

PostUA:

ja wczesniej nie przeczytałem wypowiedzi protora ale teraz z nim sie zgadzam w 100%

To nie sa normalni ludzie- bo co ja sobie powiem od dzis ze mi sie podobaja chłopaki :roll: i co pokocham chlopaka -chore
Poprostu ci ludzie maja zaburzenia umysłowe!!
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez lonley » 22 Mar 2006, 22:25

PostUA:

Boże ludzie!! Nie chcę się z nikim kłócić i jak powiedziałam szanuję zdanie każdego z Was, ale tego sobie nie można tak po prostu wmówić!! Oni odczuwają miłość tak samo jak my!! Tylko, że chłopak nie zakochauje się w dziewczynie ale w innym chłopaku i odwrotnie!! dziewczyna w dziewczynie!! Dlaczego to ma być od razu zboczeniem?? Czyste uczucie, nie rozmawiamy przecież o tym co robią w sypialni..bo to ich prywatna sprawa..to może się wydawać zboczeniem..bo rzeczywiście to jest trochę dziwne.
Znałam chłopaka, który miał wspaniałą dziewczyną, byli ze sobą długo, a on pewnego dnia zrozumiał, że nigdy jej nie kochał..Zakochał się w przyjacielu, którego znał od dziecka i z którym zawsze był blisko <ale jeszcze nie w tym sensie>..Kiedy powedział mu o tym co czuje dawni koledzy zaczęli go prześladować, nazywać ciotą itd..To było jedynie czyste uczucie..Jego była dziewczyna, a moja przyjaciółka starsznie się załamała..Znam temat od wewnątrz, więc nikt mi nie wmówi, że homoseksualiści są chorzy, bo są to takie same osoby jak my, bardzo wartościowe osoby..Rozmawiałyśmy dużo z tym chłopakiem, ale to widocznie nie wystarczyło..załamał się, wpadł w depresję, nie pomogły wizyty u psychologa, psychiatry..któregoś wieczoru jego dawni koledzy napadli go i pobili, a następnego dnia powiesił się na strychu..Chłopak nie wytrzymał tego, jak został potraktowany za coś, co tak naprawdę nie zależało od niego, bo prawda jest taka, że miłość nie wybiera, nie można zakochać sie na siłe..świat byłby wtedy zbyt piękny, by mógł być realny. Pewnie gdyby mógł, zakochałby się w swojej dziewczynie..Gdyby mógł..ale nie umiał - i przez to się zabił..Tamci żałują swojego zachowania do tej pory i obwiniają się o jego śmierć, poza tym są teraz bardziej wytykani palcami niż on..
Ludzie zastanówmy się czasem czy nie krzywdzimy innych naszą niechęcią i agresją, tylko dlatego, że nie potrafimy rozróżnić i zrozumieć pewnych spraw!!
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]