Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
24 Wrz 2012, 10:40
Korzysta ktoś z Was z oferty serwisu
- Kod:
pdg.pl
który oferujehosting oraz domeny internetowe?
Ceny wydają się bardzo atrakcyjne w porównaniu z konkurencją, gdzie za odnowienie domeny pl trzeba płacić 120zł...
14 Gru 2012, 20:46
Jestem użytkowniczką od przeszło dwóch lat i oceniam dość dobrze, chociaż zdarzają się przerwy w działaniu serwerów, w ostatnich dniach dość często. Jednakże plusem jest dobry kontakt z personelem technicznym, natychmiastowe odpowiedzi na pytania i rzeczowa pomoc. Kolejnym plusem jest spory wybór skryptów CMS instalowanych automatycznie z panelu Direct Admin.
19 Lut 2013, 14:18
To wygląda bardzo mało profesjonalnie, a hostingi, które oferuję transfer bez ograniczeń, tak naprawdę zdecydowanie najszybciej wyrzucają userów.
Ja mam konto na hekko - 2 gb danych, 8 gb miesięcznego transferu za 43 złote rocznie. Support doskonały, a o tej firmie o której piszesz, szczerze mówiąc nigdy nie słyszałem. Nie warto tracić czasu na anonimowe hostingi.
01 Mar 2013, 18:15
Kiedyś to był darmowy hosting, nawet nie wiem czasem, czy oni nie trzymają nadal tych darmowych kont i tylko nowozarejestrowani musza płacić
04 Mar 2013, 19:59
tu macie darmowy hosting ''hostinger.pl' próbowałem działa
01 Cze 2013, 12:55
jakas napisał(a):tu macie darmowy hosting ''hostinger.pl' próbowałem działa
ten darmowy hosting za kilka miesięcy pewnie zniknie z internetu ? ;D
15 Cze 2013, 18:15
piotr311 napisał(a):jakas napisał(a):tu macie darmowy hosting ''hostinger.pl' próbowałem działa
ten darmowy hosting za kilka miesięcy pewnie zniknie z internetu ? ;D
" Każdego dnia otrzymujemy darowizny od zadowolonych użytkowników"
Może jednak nie zniknie, w ogóle hosting utrzymujący się z darowizn - czemu ja na to nie wpadłem
17 Cze 2013, 16:30
Z tego co widziałem to jest to oddział jakiejś zagranicznej firmy hostingowej więc raczej nie padnie. Ewentualnie zrobią jakieś dodatkowe opcje które będą płatne.
03 Kwi 2014, 16:02
Ludzie raczej nie piszą pozytywnie na temat hostingera. To moim zdaniem nie jest dobry hosting.
Generalnie lepiej kupić małe bardzo tanie płatne konto niż walczyć z kontem darmowym.
Przecież to same problemy!
07 Kwi 2014, 11:52
xavi1984 napisał(a):Generalnie lepiej kupić małe bardzo tanie płatne konto niż walczyć z kontem darmowym.
Przecież to same problemy!
Nie poznasz wartości wydanego pieniądza na hosting płatny, dopóki nie zetrzesz zębów kopiąc się z darmową usługą.
Wszelkie gadki "
odpuść sobie darmowy i od razu kup płatny" odbijają się jak od ściany.
Najpierw darmowy ze stoperem w ręku, a potem 14-dniowy, bezpłatny okres testowy na hostingu komercyjnym - ot tak, wyłącznie dla porównania.
29 Kwi 2014, 15:59
Miałem przygody z darmowymii hostingami kiedy byłem dzieckiem, ale kiedy strona zaczęła już zarabiać, to normalnie płaciłem za konto.
Nie ma porównania. Pamiętam ile razy dostawałem na darmowym bloki bez podania przyczyny, ale wtedy to ja faktycznie byłem całkowicie bez kasy.