Po włozeniu plyty miales racje wybralem dysk i cos tam instalowalo ale nagle uruchomilo tą normalna istalacje i jestem w punkcie gdzie znowu wybieram programy i znowu mam zafajkowane(z brakiem mozliwosci odfajkowania) i zainstalowane programy ktorych nie mam...(niby) wszystko co sie dalo odfajkowalem, 1 oczywscie ktore mam zainstalowac jest zafajkowane
EDIT: i te 2 pliki nie maja zadnego procesu
hmmm instalacja przebiega w inny sposob... moze sie tym razem uda
ale znowu zatrzymuje sie na 96%
i zauwazylem ze na drukarce tak gdzie wyswietlane sa cyfry(liczba stron drukowanych) to jest 3 obrocone(3=E) i pokazuje ze niby zle zamontowane kasety drukujace wiec je wyciagnalem ale ta 3 obrocona nie zniknela kasety wyjalem przed instalka nie wczasie.
a instalacja tak wygląda(pewnie zaraz wyskoczy słynny błąd):
//Posty połączonei wyskoczył "błąd krytyczny"
EDIT:
Gdy podłaczam drukarke to mam sygnal ze jest podlaczona a gdy wchodze do katalogu gdzie niby byla instalacja(niestety niedokonczona) jest plik setup wlaczam go i wyskakuje okno klikam na "dodaj urzadzenie" w tym momencie wyskakuje okno bym podlaczyl drukarke i wtedy urzadzenia zostanie dodane. A przeciez podczas instalacji mi ja wykrylo podczas podlaczania jest sygnal a w setupie nie odnajduje. Moze to tu jest cos nie tak...
Jeśli nie wiesz jak pomóc, nie spamuj.