Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Re: HP Deskjet F2280 "Błąd krytyczny" podczas instalacji

21 Kwi 2011, 15:43

A co zrobic ze skanerem by chodzil? bo jak klikam na scan w drukarce to mi miga lampka i tyle potem gasnie i nic. Chyba brakuje kolejnego sterownika

21 Kwi 2011, 16:02

Wejdź do -> Kreator skanera i aparatu fotograficznego i tam ustaw sobie, jak tam chcesz skanowanie.

21 Kwi 2011, 19:14

Image

Mam takie cos, dalej nic nie moge ustawic
Własnie zauwazyłem ze jak wciskam scan i wkladam kartke papieru i wciskam start(czarny lub zielony przycisk) to drukuje mi to co mam w skanerze(czyli kopiuje zamiast skanowac) a mi chodzi o to by to na kompa mi wrzucalo jako plik np jpg.
To wina jakiegoś sterownika?

22 Kwi 2011, 16:56

Tu na tym uciętym screenie widać -> Uruchom ten program. O jakim programie mowa?

Ponadto w kreatorze skanera i aparatu fotograficznego improwizuj, czyli staraj się doprowadzić do etapów skanowania.

22 Kwi 2011, 17:06

uruchomic jaki program po skanowaniu, innego nie mam tylko mi ten photoshop sie wwalil, a skanowania mi nie zaczyna w ogole. Probowałem co tylko mogłem i nic

22 Kwi 2011, 17:07

A próbowałeś w profilach skanowania coś zmieniać? Widziałeś w ogóle gdzieś tam przycisk -> START?

22 Kwi 2011, 17:22

Image
nie widziałem przycisku start w profilach nic wielkiego nie moge zmienic

22 Kwi 2011, 17:25

Zrób to w opisany na poniższej stronie sposób.

Skanowanie -> http://welcome.solutions.brother.com/BS ... 840cdw_all.

23 Kwi 2011, 16:45

Juz zrobilem. U mnie najpierw musze wejsc do "galerii fotografii systemu", potem kliknac "plik" potem "importuj ze skanera" potem wyskakuje okno gdzie jest "skanuj" klikam i skanuje. Wszystko jest ok. Dzieki. Temat do zamkniecia
Wyślij odpowiedź