TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

HTC Wildfire problem BOOTLOADER

Tematy związane z telefonią komórkową.

HTC Wildfire problem BOOTLOADER

Postprzez vax13 » 15 Kwi 2013, 17:55

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.64 Safari/537.31

Witam, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Sprawa wygląda tak: Dzisiaj tak katowałem mojego HTC że padła baterian no to ja do ładowarki idę, podłączam, zapala się dioda od ładowania, daję mu chwilkę żeby miał trochę zapasu energii na start, włączam i... pojawia mi się taki prosty ekranik w paru podstawowych barwach, ale to wszystko, jest tam niby jakieś meni ale nie działa przesuwanie (wolume + i -) ani guzik wyboru (power). Jak podłączam kabel usb to ten na czerwono napis zmienia się z "FASTBOOT" na "FASTBOOT USB". Telefon nigdy nie grzebany, żadnej interwencji w oprogramowanie, na Androidzie 2.3 (chociarz teraz po podłączeniu do usb wykrywa w kompie Android 1.0) Czy ktoś ma jakiś pomysł co zrobić?? półtora miesiąca temu skończyła się gwarancja....
vax13
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Kwi 2013, 17:38

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników