TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Ile wart jest zestaw komputerowy z Media Markt ??

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Co sadzicie o kompach z Media Markt ?? (Ocena)

Ankieta zakończyła się 13 Paź 2006, 21:59

6
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
4
2
25%
3
3
38%
2
1
13%
1
2
25%

Razem głosów : 8

Ile wart jest zestaw komputerowy z Media Markt ??

Postprzez Lamagalula » 13 Paź 2005, 21:59

PostUA:

Co sadzicie o komputerach z Media Markt , ja slyszalem ze ogolnie ludzie sa zadowoleni z tych komputerow , ale czekam na wasze opinie i sugestie . Pozdrawiam DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI!! :lol:
(: Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez Gabczak » 13 Paź 2005, 22:11

PostUA:

Ja myśle że kompa jest se najlepiej złożyć...tanio wychodzi, albo kupić na allegro też tanio wychodzi.
Celeron RuLeZzZZzZz !!!
Awatar użytkownika
Gabczak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Paź 2005, 20:12
Miejscowość: z daleka

Postprzez Hpest » 13 Paź 2005, 23:26

PostUA:

Oczywiscie najlepiej jest gdy samemu sobie składamy pc wtedy wiemy z czym mamy doczynienia i wiemy , ze wybralismy sprzet który jest dla nas odpowiedni i przedewszystkim dopasowany do naszych potrzeb oraz finansów. Osobiscie wole składac pc samemu niz kupowac w jakims sklepie komputerowym a co dopiero w Media Markt .
Nie powiem oczywiscie ,ze nie kupił bym komputera w MM w recz przeciwnie gdybym wiedział,ze towar przez nich oferowany jest własciwy i odpowiada Mnie to czemu nie. Zwłaszcza ze głównie w MM ceny pc są dosyc niskie, a oferty dobrze reklamowane przez co sciagają duzą ilosc nowych posiadaczy sprzetu.
Przy własnorecznym składaniu dodatkowych czesci pc trzeba pamietac by nie dopuscic do tego by jakas jego czesc była niewłasciwie zkolekcjonowana hehe.Poniewaz kazdy wie czym to moze grozic.
Dlatego wiekszosc ludzi własnie woli kupowac "gotowy" zasób sprzetu w np: Media Markt. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez kuba88 » 14 Paź 2005, 12:26

PostUA:

nawet nie wiem, nie znam nikogo kto ma tam kupiony i ja tez sam sobie skladalem, ale wydaje mi sie ze wsadzaja tam sama hale w te kompy
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Postprzez Mac » 14 Paź 2005, 15:16

PostUA:

owszem proc i grafa git ale mobo ram zasiłka pożal sie boże czyli shit lepiej samemu lub w kompowymn jakis wzionść wybór zalezy od was czy lipe której sie nie da rozbudowac czy fajny komp z przyszłoscia...
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]