TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Instalacja nero 6.6.0.19b Jak zainstalować bez klucza

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Instalacja nero 6.6.0.19b Jak zainstalować bez klucza

Postprzez jacekbed » 12 Lip 2009, 19:34

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)

Jakiś czas temu kupiłem nagrywarkę, do której dołączone było nero 6.6.0.19b ( OEM ). Gdy pierwszy raz instalowałem ten program to nie musiałem wprowadzać żadnego klucza. Po jakimś czasie zainstalowałem wersję 6.6.1.14, przy której trzeba było wpisywać klucz podczas instalacji. Ostatnio chciałem znowu zainstalować tą wersję OEM i dzieje się coś takiego że teraz już muszę wpisywać klucz ten od wersji 6.6.1.14. Jak to możliwe że kiedyś nie trzeba było a teraz bez klucza nie da się zainstalować? Dodam że był instalowany od nowa windows więc chyba wszystkie informacje o innych wersjach nero które były instalowane, powinny być usunięte przy instalacji windowsa. Czy ktoś wie co zrobić aby tą wersję OEM można było instalować tak jak na początku, bez żadnych kluczy?
jacekbed
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lip 2009, 19:29

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników