Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

INSTALKI.pl na aukcjach WOŚP 2008

05 Sty 2008, 00:07

Zbliża się XVI Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a my jak co roku chcąc wspomóc tą jakże ważną akcję wystawiamy na aukcjach WOŚP gadżety związane z INSTALKI.pl.

Zachęcamy Was do udziału w naszych aukcjach na których wystawione są unikalne koszulki z logo INSTALKI.pl. W tym roku postanowiliśmy na licytację przekazać 4 t-shirty (3 granatowe i jedna biała) w różnych rozmiarach (od L do XXL). Aukcje potrwają do 18 stycznia bieżącego roku. Całkowity dochód ze sprzedaży koszulek zasili konto WOŚP.

Aukcje dostępne są pod adresem: http://aukcje.instalki.pl

O XVI Finale WOŚP:

Celem XVI Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jest pomoc dzieciom ze schorzeniami laryngologicznymi. W jego efekcie Fundacja chce w sposób systemowy wesprzeć dziecięce oddziały laryngologiczne i otolaryngologiczne, koncentrując się na trzech głównych obszarach.

Pierwszym obszarem jest wsparcie zaawansowanej diagnostyki i leczenia wad słuchu u noworodków i małych dzieci. Jest to poniekąd efekt prowadzonego przez nas Programu Powszechnych Przesiewowych Badań Słuchu u Noworodków. Jego najważniejszy wynik to wychwycenie w pierwszych godzinach życia tysięcy dzieci z podejrzeniem wad słuchu. Aby dzieciom tym zapewnić szybką i natychmiastową diagnostykę i pomoc, koniecznie jest wsparcie oddziałów otolaryngologicznych II i III stopnia referencyjnego, które podejmują wczesną interwencję i ratują słuch dzieci.

Obszar drugi to wsparcie oddziałów zajmujących się ratowaniem życia dzieci z poważnymi schorzeniami laryngologicznymi, takich jak chociażby tkwiące w układzie oddechowym ciała obce, czy też poważne poparzenia układu oddechowego.

Obszar trzeci to wsparcie oddziałów zajmujących się leczeniem dzieci ze schorzeniami onkologicznymi w obrębie głowy i szyi.

Więcej o finale na http://www.wosp.org.pl

05 Sty 2008, 13:41

DAWAĆ, DAWAĆ, LICYTOWAĆ :grin:

05 Sty 2008, 14:09

Czemu rozmiaru "S" ewentualnie "M' nie ma :( ?

05 Sty 2008, 16:25

Też żałuję że nie nie ma mniejszych rozmiarów. rumun nie dałoby się tego zmienić? Zawsze można kupić większą i poczekać kilka lat. :lol:

05 Sty 2008, 17:04

No ja licytuje, ciekawe do ilu dojdzie

05 Sty 2008, 17:09

No ja też licytuję i mam nadzieję że wygram bo bardzo fajne te koszulki. Mam też nadzieję że będzie ich więcej i częściej takie aukcje będą organizowane. Chciałbym białą licytować ale to nie mój rozmiar.

05 Sty 2008, 20:10

Jakiej jakości jest material koszulek ?
PS. Licytować..nie ma na co czekać...

06 Sty 2008, 14:59

A tak mniej więcej do ilu takie koszulki doszły w poprzednim roku.

06 Sty 2008, 15:14

z tego co patrzylem to chyba jakies 40 zł było w zeszlym roku. Wiec nic tylko licytowac.

Dawać panowie i panie. stoi teraz na 51 zł Dawać więcej.

06 Sty 2008, 16:53

No to mój max to około 200 więc można spróbować.

06 Sty 2008, 22:57

Niestety na tą chwilę nie jesteśmy w stanie "załatwić" innych rozmiarów więc trzeba zadowolić się tym co jest :)

06 Sty 2008, 23:11

na tą chile nie możecie czyli na kiedy sobie załatwicie, ja tam licytuje w każdej bo chce mieć na pamiątkę, ale mój znajomy chciał być taką koszulkę ale on to raczej M albo i S

11 Sty 2008, 15:28

Niech licytuje rozmiar "L". Rozmiar uniwersalny ;)

17 Sty 2008, 08:25

tirex52 napisał(a):No to mój max to około 200 więc można spróbować.

tirex52 Jakoś nie widać tego twojego maxa. Nie czekaj tylko licytuj. Został tylko 1 dzień, więc ludziska do >>licytacji.

18 Sty 2008, 14:56

Dokladnie, jak komus zalezy na koszulce i chce wspomoc WOSP, to 30zl nie powinno byc problemem.
Wyślij odpowiedź