Czesc
Od ostatniego postawienia systemu zaczely dziac sie u mnie dziwne rzeczy. (nawet nie wiem od czego zaczac)
Usunolem 7emke zainstalowalem XP64sp1 i jak za kazdym razem wlaczyla sie ikonka z "Safely Remove Hardware" ktora probowala mi usunac dysk SATA seagate z partycja systemowa wlacznie. Rozwiazanie ktore znalazlem w sieci mowilo o tym iz powinienem odistalowac stery dla IDE nvidii gdyz one sie gryza z XP. To pomoglo ale rozniez usunelo mi zintegrowana karte muzyczna znajdujaca sie na plycie ASUS M2N4-SLI. Kolejnym krokiem bylo sciaganie nowych sterow dla realteka ac 97 i proba instalacji ich. Lecz za kazdym razem gdy probowalem zainstalowac stery go karty dzwiekowej zintegrowanej z plyta glowna wyskakiwala mi informacja ze te sterowniki nie przeszly pomyslnie weryfikacji zgodnosci z windows (wlasne tlumaczenie sry.) Dziwne bo zawsze ta zgodnosc przechodzily i sie instalowaly z plyty z orginalnymi sterownikami ASUS. Wersja sterownika audio AC 97 realtek Version = 5.10.0.6200 Pozniejsze wersje tego sterownika tez nie mogly przejsc zgodnosci. Kolejnym genialnym pomyslem bylo wybranie innego OSu i tak w kolko instalowalem viste64sp1,win7,xp64sp1 nic nie pomoglo do tego windows przestal mi rozpoznawac urzadzenia podpinane pod USB. Wolam o pomoc. Co moge zrobic aby zintegrowana karta dzwiekowa zaczela dzialac i aby windows rozpoznawal urzadzenia USB.