Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

Internet bezprzewodowy(Radiowy)

01 Lis 2010, 19:49

Witam :) może pracuje ktoś jako serwisant monter od internetu bezprzewodowego drogą radiową?? Chciałbym aby ktoś mi udzielił kilka wskazówek na temat Instalacji:) z góry dzięki:)

Re: Internet bezprzewodowy(Radiowy)

02 Lis 2010, 11:58

A co chciałbyś wiedzieć pytaj :)

03 Lis 2010, 21:34

Ustawienia na stronie TP-Linka (Jak wyglądają co najważniejsze) Różnego rodzaju komendy Start->Uruchom->cmd przyadatne w tym fachu :) Oraz swoje rady oraz doświadczenia z tym związane:)

04 Lis 2010, 00:03

Tego jest za dużo żeby opisać to w paru słowach http://strefawifi.pl/.Tu masz parę zagadnień z tym związanych,a jak czegoś konkretnego nie będziesz wiedział pytaj :)

04 Lis 2010, 23:02

tu taj jest dużo teorii która znam chodzi mi bardziej o zastosowanie jej w praktyce:) jestem noga z jezyka angielskiego a na stronie TP-Linka wszystko tak pisze oraz na stronie gdzie sie konfiguruje ruter lub Access Pointa :) Na razie się uczę ale chce wiedziec duzo wiecej na ten temat
Wyślij odpowiedź