TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Internet działa jedynie gdy ruszam myszką

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Internet działa jedynie gdy ruszam myszką

Postprzez Kuniaq » 07 Lis 2007, 21:09

PostUA:

Witam!
Ostatnio nęka mnie dziwny problem od czasu zmiany operatora internetowego na firmę ELPOS i zakupu nowej myszki spotkał mnie dziwny zanik neta gdy nie ruszam myszką tzn nic nie robie na kompie a w trayu działa gg itp lub coś sciągam internet się automatycznie usypia jedynie ruch myszką w mknieniu oka przywraca internet do stanu w jakim powinien działać zauważyłem także że gdy zmienie myszkę na inną mój internet NIE DZIAŁA ani nic dostaje jedynie balonik z info że są ograniczenia w połączeniu myszka zwie się A4Tech X-750BF swoją drogą tylko ja mam taki problem to nie jest na 100% wina operatora internetowego bardzo proszę o rady jak się uporać z tym problemem pozdrawiam.
Oto fotka może was na coś naprowadzi http://img218.imageshack.us/img218/7452/beztytuuaq5.jpg
Ostatnio edytowany przez Kuniaq, 07 Lis 2007, 23:20, edytowano w sumie 1 raz
Kuniaq
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lis 2007, 20:53

Postprzez Mac » 07 Lis 2007, 22:13

PostUA:

Nie mam teraz modema na USB a ani innego takie cuda. Ale w ustawieniach połączenia sieciowego powinien być taki bajer jak rozłączanie przy bezczynności, czasowej lub nic nie robieniu.

Temat przenoszę do działu o ms windows.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Kuniaq » 07 Lis 2007, 23:09

PostUA:

Dziękuje za odp czy można jaśniej? nie widzę żadnej takiej zakładki owszem modem jest na USB i zwie się ARRIS TOUTCHSTONE ale nie jest podłączony na USB tylko bezpośrednio do karty siećiowej gdy podpinam pod USB internet nie działa nie wiem czemu
Oto fotka może was na coś naprowadzi http://img218.imageshack.us/img218/7452/beztytuuaq5.jpg
Kuniaq
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lis 2007, 20:53

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]