TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
siemanQ wszystkim mysle ze mi doradzicie. mam z deczka problem mam internet explorera jak go wlanczam to nie chce chodzic spoko ale moge go usunać. bo jak chce go usunac to wyskakuje ze jak go usune to bedziemial wplyw na inne programy moge go usunac ?? pliss pisac !!
A ja mam odinstalowany IE i co ?
Mozna odinstalowac tylko nie powinno sie go zupelnie odinstalowywac,silnik powinien zostac,daje to mozliwosc zainstalowania nakladki na IE Maxthona.
Kondzik14 zmien sobie przegladarke na Firefox albo Opere IE jest najgorsza przegladarka z dostepnych do tego pozerajaca pamiec.A jezeli jestes przyzwyczajona do IE to zainstaluj Mcombo jest to rozbudowany Maxthon nakladka na IE zobacz tu http://forum.maxthonpl.net/
po co masz odinstalowywac IE?? lepiej zainstaluj sobie mozille lub opere i ustaw sobie jako domyslna przegladarke. ( sam uzywam mozilli bo IE mnie wkurza!!)
nieewiem co zrobic bo jak wlanczam interenet to zachwile wlancza mi sie IE i musze to wylonczyc bo sie nic nie dzieje i nieewem jak t ozrobic ze by przy wlonczeniu neta tak sie nie robilo pomóżcie!