Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
07 Kwi 2006, 22:15
zainstaluj sobie inna przegladarke ( np. mozille firefox ) i ustaw jako domyslna przegladarke internetowa!!
po co masz odinstalowywac explorera??
pozdrawiam
07 Kwi 2006, 22:24
IE nie powinno sie odinstalowywać

i nie radzę tego robić

Tyle z mojej strony.
07 Kwi 2006, 22:49
Poprostu postaraj się go naprawić;)
07 Kwi 2006, 22:58
kondzik14 Włóż do CD'ka płytkę z Winem i Reinstalluj składniki Systemu Windows, oczywiście wybierz tylko IE.
08 Kwi 2006, 09:44
A ja mam odinstalowany IE i co ?
Mozna odinstalowac tylko nie powinno sie go zupelnie odinstalowywac,silnik powinien zostac,daje to mozliwosc zainstalowania nakladki na IE Maxthona.
Kondzik14 zmien sobie przegladarke na Firefox albo Opere IE jest najgorsza przegladarka z dostepnych do tego pozerajaca pamiec.A jezeli jestes przyzwyczajona do IE to zainstaluj Mcombo jest to rozbudowany Maxthon nakladka na IE zobacz tu
http://forum.maxthonpl.net/
08 Kwi 2006, 10:24
po co masz odinstalowywac IE?? lepiej zainstaluj sobie mozille lub opere i ustaw sobie jako domyslna przegladarke. ( sam uzywam mozilli bo IE mnie wkurza!!)
08 Kwi 2006, 10:26
to ktos chyba powielił cos co napisałem wczesniej!!
Fajnie
08 Kwi 2006, 10:30
Chief masz racje. sam o tym myslalem. twojego posta nie czylem za bardzo ale mamy racje
12 Kwi 2006, 20:33
ale to nic nie daje. ciagle sie to znow pojawiwa
12 Kwi 2006, 21:27
kondzik14 napisał(a):ale to nic nie daje. ciagle sie to znow pojawiwa
Najpierw dokładnie opisz problem

bo już Mnie denerwują te twoje Tematy
...mam z deczka problem mam internet explorera jak go wlanczam to nie chce chodzic spoko ale moge go usunać.
13 Kwi 2006, 09:44
nieewiem co zrobic bo jak wlanczam interenet to zachwile wlancza mi sie IE i musze to wylonczyc bo sie nic nie dzieje i nieewem jak t ozrobic ze by przy wlonczeniu neta tak sie nie robilo pomóżcie!