UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
Palacio napisał(a):Mam jeszcze pytanie. Jeżeli już miałbym kupować ten router to czy opłaca mi się to w ogóle robić. Chodzi mi tutaj o cenę kabla, który łączy router z komputerem(w jaki sposób, bo się chyba nie znam). Niby jeden dom ale jeden komputer na piętrze a drugi na parterze w przeciwnym rogu budynku. Sam nie wiem jak to działa i już mi się nie chce o tym myśleć, wolę żeby ktoś mi to wyłożył z polskiego na nasze, bo nie chcę się wprowadzać w błąd czy też wydawać niepotrzebnie pieniążki
UA:
UA:
UA:
Palacio napisał(a):Proszę o szybką odpowiedź bo mam zamiar do czwartku kupić router. Moje rozumowanie wygląda następująco (jeżeli złe proszę poprwić):
- mam modem od tp, który zostawaim przy 1 kompie
- dokupuje model airlive 5460ap v2 i stawiam przy modemie tp aby go do niego podłączyć tylko jak przez USB czy LINE (czy może mam wykorzystać rozdzielnik, który dostałem w zestawie i podłączyć do gniezdka telefonicznego i wtedy jedno idzie do modemu tp a drugie do routera?)
- korzystanie z internetu będzie możliwe z 2 komputera bez potrzeby włączania 1 - głównego ?
UA:
UA:
UA:
Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]