TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Internet słabo chodzi

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

Internet słabo chodzi

Postprzez komputeronik » 19 Mar 2010, 19:41

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8

A więc tak mam dość dziwny problem związany z internetem.Zacznę może od tego że mam internet radiowy 1mb/s założyłem go jakieś 4 miesiące temu i na początku chodził bardzo dobrze ostatnio jednak zaczął czasami strasznie zwalniać.Już praktycznie od miesiące czasami zdarzało się tak że czasem strony bardzo długo się wczytywały.Jednak w ostatnim tygodniu właściwie nie da się z niego korzystać strona wczytuje się jakieś 2-3 minuty albo wyskakuje "Błąd wczytywania strony".Dodam ze siła sygnału jest bardzo dobra i nie korzystam z programów p2p

proszę o szybką pomoc i z góry dziękuję :)
komputeronik
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Mar 2010, 19:27

Re: Internet słabo chodzi

Postprzez mandarynka » 25 Mar 2010, 00:33

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8

to są częste problemy niestety przy necie radiowym...
ja pamiętam że jak tylko była większa burza, śnieżyca
to zaraz problemy z łączem, dlatego przeniosłam się na kabel
, zdecydowanie lepsza jest jakoś świadczonej usługi, ( mam TP) do tego
można sobie wziąć tv jak ktoś chce, czego mi brakowało u poprzedniego operatora
a co do problemów, to najszybciej będzie jak po prostu zadzwonisz
do pomocy technicznej, zgłoś problem, oni powinni pomóc
Awatar użytkownika
mandarynka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Mar 2010, 15:10
Miejscowość: Warszawa