19 Maj 2008, 22:08
Wóz sprowadzony zza Odry no i mam instrukcje obsługi ale w języku niemieckim. Poszukuje w języku POLSKIM. Znalazłem w języku angielskim, mnie to pasuje ale głównym użytkownikom samochodu - moim rodzicom - nie
Może ktoś ma, to byłbym wdzięczny za wrzut na sendspace.pl najlepiej... z rapida ostatnio 10 minut probowalem rozszyfrowac czy to kotek czy piesek na literce xD.
19 Maj 2008, 22:19
i brak seedów.
-Niunka miała niegdyś chyba Sharana
19 Maj 2008, 22:22
kukaszr napisał(a):fakt, ze silnik 1.9TDI -zajebisty nie do zajechania...
, tyle że są wolniejsze od żółwia
.
19 Maj 2008, 22:30
destyny napisał(a):kukaszr napisał(a):fakt, ze silnik 1.9TDI -zajebisty nie do zajechania...
Tu bym mógłbym podyskutować czy takie nie do zajebania..... silniki tdi mają za dużo elektroniki która się strasznie sra..... przez co prowadzi do nietanich awarii silnika. Dobre i nie do zajebania to są stare dissle, tyle że są wolniejsze od żółwia
.
A co do turbiny to powiem Ci za nie całe 48 tys km, bo narazie na liczniku troche ponad 152 tys
Ja, znaczy rodzice, mamy jeszcze tego TDI wzmocnionego dlatego 110KM bo zwykly ma bodaj 90. Jeździ się super. Mam jeszcze Siene z tego samego rocznika i nawet miesiąca, ale 1.2 75KM w benzynie, ale to w Sharanie mie sie zaj... podoba :] No i ten niepodrabialny głos volkswagenowskiego silnika
Chodzi mi o taki jakby "klekot". To coś pięknego
Jak w starymm golfie II mojego sąsiada sprzed kilku lat
ehh.
20 Maj 2008, 06:19
.
.
.
, wymieniaj rozrząd jak będzie trzeba i nie oszczędzaj na dobrym oleju do silnika
. Osobiście polecam olej firmy Texaco , bo mobil zszedł na psy odkąd jest rozlewany w Polsce.....
20 Maj 2008, 11:26
20 Maj 2008, 18:15
destyny napisał(a):E tam wzmocniony.
Generalnie rzecz biorąc są to te same silniki co w audi i skodach różnią się jedynie szczegółami no i plastikową obudową.
pozdrawiam!
27 Maj 2008, 08:40
kukaszr napisał(a):Niunka -zapodaj fotki na otofotki jak będziesz miała czaspozdrawiam!
http://picasaweb.google.de/Kampf.Hunde
27 Maj 2008, 11:31