Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
22 Sie 2008, 15:36
Ja nie żałuje i się ciesze w końcu przegraliśmy z najlepszymi z najlepszych i 4 miejsce w tym wypadku jest super
22 Sie 2008, 16:11
Może za 4 lata w Londynie będzie lepiej

Z pewnością zobaczymy wtedy nowe twarze, chociażby w siatkówce, bo nie sądzę, aby Świderski nadal kreaował grą polaków. Naszczęście brazylijczycy też odpuszczą, bo przecież ile można grać, a widać po nich, że już mają dosyć. Oni się już nawygrywali i myślę, że kilku z nich zakończy karierę reprezentacyjną po IO.
22 Sie 2008, 16:15
KAżdy sportowiec musi kiedyś skończyć, Małysz, Jędrzejczak swój najlepszy okres już skończyli i nie będą mieli takich wyników już jak kiedyś ;(
22 Sie 2008, 16:19
Zgadza się, a kibice zamiast zrozumieć to oczekują każdego roku więcej i więcej. Zupełnie w drugą stronę
22 Sie 2008, 16:49
Dobrze mówisz, aktualnie poznajemy nowych sportowców którzy zastępuja starych, Na olimpiadzie wcale się nie spodziewaliśmy dostać medali z tych konkurencji z których dostaliśmy
22 Sie 2008, 17:17
Co jakiś czas następuje wymiana sportowców i to normalne. Pod uwagę trzeba także wziąć warunki trenowania różnych dyscyplin w Naszym kraju, które do najlepszych nie należą, a to ważne. Na ile było nas stać tyle zdobyliśmy i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
22 Sie 2008, 17:27
Najważniejsze jest to, że udało nam się zdobyć jakieś medale
22 Sie 2008, 17:27
właśnie z tego co słyszałem w innych krajach nad jednym sportowcem pracuje kilkunascioro ludzi a w polsce ledwo jeden... ;(
22 Sie 2008, 22:46
8 tych medali mamy czy może już coś się zmieniło ?
Jak dla mnie te igrzyska to wielkie rozczarowanie, było dużo pitolenia jakich to sportowców mamy ile to medali przywiozą, a jak przychodzi co do czego to jak zawsze wielka kupa.
23 Sie 2008, 06:11
No bo właśnie my wszyscy oczekujemy od naszych sportowców nie wiadomo czego a oni sa tylko ludźmi, na ile było ich stać tyle wywalczyli
23 Sie 2008, 10:20
ha! jeszcze zdobylismy kolejny medla! Srebrny za jazdę górska
23 Sie 2008, 11:28
Mamy już 10medali
23 Sie 2008, 18:25
Moim zdaniem Polacy walczyli ze zmutowanymi sportowcami w najdroższych strojach itp a o dopingu to już nie będę wspominał
To już nie są Igrzyska
23 Sie 2008, 18:28
murarz777 napisał(a):Moim zdaniem Polacy walczyli ze zmutowanymi sportowcami w najdroższych strojach itp a o dopingu to już nie będę wspominał
To już nie są Igrzyska

Rozumiem, że masz taktyke jak mój ojciec. Polak zawsze poszkodowany, dają im gorsze stroje, a w F1 gorszą formułke od Heidfelda
23 Sie 2008, 18:33
No co bronie kraju ?
xD nie ma kasy na treningi itp cieszmy się tym że mamy te kilka medali
coś zasugeruje wiesz ile kasy dostaje firma która wytworzyła stroje np dla pływaka jak on wygra?

no właśnie ktoś im pomaga może ktoś to kiedyś udowodni mnie się nie śpieszy lol