TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

iRda

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

iRda

Postprzez mazima5 » 09 Maj 2006, 19:29

PostUA:

prosze o pomoc sterowniki do IRDY model ME660 pilne jeszcze dzis blagam!!!
mazima5
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Maj 2006, 19:28

Postprzez niunka » 09 Maj 2006, 19:51

PostUA:

Jeszcze dzis i wogole to zobacz tu wszystko.tk
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez will » 08 Lis 2006, 22:07

PostUA:

Mam taki problem i prosze o pomoc.Posiadam Irde Sigmatel4012.Po wlozeniu do portu komp od razu odczytuje sterownik rowniez mam.Niestety po zaintsalowaniu telefonu nokii obojetne jakimodel z kazdym to samo (czyli cos z ustawieniami sigmy chyba) rozlacza sie lub pisze ze polaczenie przerwane gdzie telefon lezu tuz obok.W telefonach podczerwien sprawna na 100%.Doradzcie co zrobic???Szukalem juz jakis informacji i znalazlem ze w menedzerze urzadzen tam gdzie podczerwien zmienic w transferze z sigmatel4012 na sigmetel 4000.Niestety nie mam takiego wyboru.
will
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Lis 2006, 22:02
Miejscowość: Krakow

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]