TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam gre. I żeby ją rozpakować potrzeba programu WinISO. Mam go ale jak chce ta gre rozpakować to pokazuje mi sie komunikat "unregistered Version can not extrate large files (>3 MB" co mam robić ???
Zarejestrować program (albo odwiedzić stronkę typu: serials.ws ). Wyświetlający się komunikat informuje, że niezarejestrowana wersja nie może rozpakować pliku większego niż 3 MB...
zebra napisał(a):Zarejestrować program (albo odwiedzić stronkę typu: serials ). Wyświetlający się komunikat informuje, że niezarejestrowana wersja nie może rozpakować pliku większego niż 3 MB...
Nic dodać nic ująć astalavista
Taka moda by nie wierzyć w Boga tylko w metki i loga. WWO