TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

ISO

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

ISO

Postprzez RainMan » 27 Lip 2005, 21:31

PostUA:

Mam gre. I żeby ją rozpakować potrzeba programu WinISO. Mam go ale jak chce ta gre rozpakować to pokazuje mi sie komunikat "unregistered Version can not extrate large files (>3 MB" co mam robić ???
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez zebra » 27 Lip 2005, 21:59

PostUA:

Zarejestrować program (albo odwiedzić stronkę typu: serials.ws :wink: ). Wyświetlający się komunikat informuje, że niezarejestrowana wersja nie może rozpakować pliku większego niż 3 MB...
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez g_r_a_d » 27 Lip 2005, 22:06

PostUA:

zebra napisał(a):Zarejestrować program (albo odwiedzić stronkę typu: serials :wink: ). Wyświetlający się komunikat informuje, że niezarejestrowana wersja nie może rozpakować pliku większego niż 3 MB...

Nic dodać nic ująć
->
->
astalavista 8)
Taka moda by nie wierzyć w Boga tylko w metki i loga.
WWO
Awatar użytkownika
g_r_a_d
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Gru 2004, 15:01

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników