TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ja oglondałem Jackass 2 i powiem wam że niektóre sceny to są takie że smiać się do bólu można a niektóre są takie że pożygać się można ci co oglondali to;np ta scena z koniem obrzydliwa.
Ja oglondałem Jackass 2 i powiem wam że niektóre sceny to są takie że smiać się do bólu można a niektóre są takie że pożygać się można ci co oglondali to;np ta scena z koniem obrzydliwa.
Ta część biła wszystkich na głowę a co do tej sceny to na prawdę można było zwrócić obiad.
Obejrzałem i muszę powiedzieć że nie tego się spodziewałem. W filmie pokazane są wszystkie sceny które miał być w Jackass'ach 2. Film bardziej mi przypomina kulisy powstawania 2 części choć są momenty w których można się nieźle pośmiać.
PS. murarz777 a oglądałeś Ali G? Jeszcze lepsze niż Borat.
Ja oglondałem Ali G to był taki ziomek co jezdził taką renówką i miał wypasiony sprzęt w aucie chodzi mi o głosniki radio,megafon ,film fajny mi się podobało jak oni się wielce scigali a jechali 30km/h