Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
08 Sty 2008, 22:20
Oglądał ktoś? Co o nim sądzicie? Sam jeszcze nie oglądałem ale już go pobieram. Szukałem tez jakiejś recenzji ale nie ma.
08 Sty 2008, 22:36
No tak scenariusza filmu raczej się nie da ocenić ale oglądałem zwiastun
no to się pośmiałem.
Osobiście polecam
ps. mateusz podaj mi linka na pw. z kąt to pobrać
08 Sty 2008, 22:40
Ja pobieram przez Moorhunta. A link do forum możesz zaraz sprawdzić na PW.
PS. A wie ktoś czy w najbliższym czasie będą jakieś premiery fajnych komedii?
08 Sty 2008, 23:40
Ja oglondałem Jackass 2 i powiem wam że niektóre sceny to są takie że smiać się do bólu można a niektóre są takie że pożygać się można ci co oglondali to;np ta scena z koniem obrzydliwa.
08 Sty 2008, 23:44
Dawid255151:
Ja oglondałem Jackass 2 i powiem wam że niektóre sceny to są takie że smiać się do bólu można a niektóre są takie że pożygać się można ci co oglondali to;np ta scena z koniem obrzydliwa.
Ta część biła wszystkich na głowę a co do tej sceny to na prawdę można było zwrócić obiad.
09 Sty 2008, 00:17
mateusz x man moge prosic o pw jak oglądnołem to smiechu jak przy Boracie
09 Sty 2008, 01:24
Obejrzałem i muszę powiedzieć że nie tego się spodziewałem. W filmie pokazane są wszystkie sceny które miał być w Jackass'ach 2. Film bardziej mi przypomina kulisy powstawania 2 części choć są momenty w których można się nieźle pośmiać.
PS. murarz777 a oglądałeś Ali G? Jeszcze lepsze niż Borat.
09 Sty 2008, 02:17
Jestem wielkim fanem komedi lubie sie posmiac filmu nie oglądałem ale go dzisiaj albo jutro obejrze musze go tylko "kupic" z polskim lektorem
09 Sty 2008, 10:28
Ja oglondałem Ali G to był taki ziomek co jezdził taką renówką i miał wypasiony sprzęt w aucie chodzi mi o głosniki radio,megafon
,film fajny mi się podobało jak oni się wielce scigali a jechali 30km/h
09 Sty 2008, 19:58
Jackass 2 część dobra jest a wczoraj oglądałem część 3 też fajne
tylko
ściągać mi się niechce
bo muszę na ferie szukać Fuchy
bo kasa mi potrzebna.