TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak edytor grafiki jest najlepszy?

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Jasc Paint Shop Pro 9
1
9%
Adobe Photoshop
4
36%
Corel Draw Graphics Suite 12
3
27%
inne
3
27%

Razem głosów : 11

Postprzez Mojżu » 05 Sie 2005, 16:24

PostUA:

Zadaje te pytanie bo nie wiem czy warto ściągać inny edytor grafiki niż ten który mam a jest nim Adobe Photoshop CS wersja 8.0? Jak uważacie istnieje jakiś lepszy progtam?
Mojżu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2005, 16:20

Postprzez zebra » 05 Sie 2005, 18:24

PostUA:

Polecam program, z którego aktualnie korzystasz, mianowicie Adobe Photoshop. Jeżeli jednak koniecznie chcesz zmienić edytor grafiki, to na drugim miejscu po Photoshopie, polecam Corel Draw Graphics Suite. Ale to tylko w razie konieczności :wink: . Na twoim miejscu pozostałabym przy produkcie Adobe :D .
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez glizdu » 14 Sie 2005, 10:53

PostUA:

Dla mnie najlepszy edytorem grafiki jest photoshop. Chociaż Corel też jest bardzo dobry. Można na nim naprawde robić niesamowite rzeczy.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez zimbardo » 14 Sie 2005, 13:18

PostUA:

witam,

nie jestem swiety, ale w miare mozliwosci staram sie unikac piractwa i korzystac z darmowego softu. Jezeli nie jestes zawodowym grafikiem to programy takie jak Photoshop, czy Corel wykorzystujesz w nie wiecej niz 10% ich mozliwosci. Nie lepiej siegnac po moze nie najlepszy, ale za to legalny soft? Co takiego maja Corel i Photoshop czego Ci brakuje w Paint Shopie? Ja z swojej strony polecilbym Ci GIMPa. To jeden z lepszych programow do grafiki, a kozystajac z niego raz, ze nie lamiesz prawa, dwa wspierasz ruch wolnego oprogramowania, no i nie bedziesz mial zadnych problemow jak sie przesiadziesz na lina.

No chyba, ze mozesz sobie pozwolic na wydatek ponad pieciu stowek na Corela, w takim razie zwracam honor...

pozdr.
zim
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników