Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
05 Sie 2005, 16:24
Zadaje te pytanie bo nie wiem czy warto ściągać inny edytor grafiki niż ten który mam a jest nim Adobe Photoshop CS wersja 8.0? Jak uważacie istnieje jakiś lepszy progtam?
05 Sie 2005, 18:24
Polecam program, z którego aktualnie korzystasz, mianowicie
Adobe Photoshop. Jeżeli jednak koniecznie chcesz zmienić edytor grafiki, to na drugim miejscu po Photoshopie, polecam
Corel Draw Graphics Suite. Ale to tylko w razie konieczności

. Na twoim miejscu pozostałabym przy produkcie Adobe

.
14 Sie 2005, 10:53
Dla mnie najlepszy edytorem grafiki jest photoshop. Chociaż Corel też jest bardzo dobry. Można na nim naprawde robić niesamowite rzeczy.
14 Sie 2005, 13:18
witam,
nie jestem swiety, ale w miare mozliwosci staram sie unikac piractwa i korzystac z darmowego softu. Jezeli nie jestes zawodowym grafikiem to programy takie jak Photoshop, czy Corel wykorzystujesz w nie wiecej niz 10% ich mozliwosci. Nie lepiej siegnac po moze nie najlepszy, ale za to legalny soft? Co takiego maja Corel i Photoshop czego Ci brakuje w Paint Shopie? Ja z swojej strony polecilbym Ci GIMPa. To jeden z lepszych programow do grafiki, a kozystajac z niego raz, ze nie lamiesz prawa, dwa wspierasz ruch wolnego oprogramowania, no i nie bedziesz mial zadnych problemow jak sie przesiadziesz na lina.
No chyba, ze mozesz sobie pozwolic na wydatek ponad pieciu stowek na Corela, w takim razie zwracam honor...
pozdr.
zim