TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

JAK KONTROLOWAĆ CZAT??? PILNA PROŚBA O POMOC

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

JAK KONTROLOWAĆ CZAT??? PILNA PROŚBA O POMOC

Postprzez chemiczek122 » 28 Sie 2006, 11:52

PostUA:

Witam.Szukam wszędzie i znaleźć nie mogę więc prosze o pomoc forumowiczów,może wy mi coś doradzicie.Szukam programu który będzie działał w tle albo jakos tak i będzie zapisywał wszystkie rozmowy na czacie,żona coraz częściej tam siedzi i chciałbym wiedzieć o czym z ludźmi pisze.Nie to że jej nie ufam ale chętnie bym sobie obejrzał.Błagam o pilną pomoc.

A jeśli takiego programu nie ma to może jest inny sposób???
Np jakis programik który będzie robił zrzut ekranu co kilka sekund i zapisywał do wybranego folderu itp.
Prosze o jakąkolwiek pomoc,albo link.
chemiczek122
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Sie 2006, 11:47

Re: JAK KONTROLOWAĆ CZAT??? PILNA PROŚBA O POMOC

Postprzez qazimen » 28 Sie 2006, 12:40

PostUA:

chemiczek122 napisał(a):Witam.Szukam wszędzie i znaleźć nie mogę więc prosze o pomoc forumowiczów,może wy mi coś doradzicie.Szukam programu który będzie działał w tle albo jakos tak i będzie zapisywał wszystkie rozmowy na czacie,żona coraz częściej tam siedzi i chciałbym wiedzieć o czym z ludźmi pisze.Nie to że jej nie ufam ale chętnie bym sobie obejrzał.Błagam o pilną pomoc.

A jeśli takiego programu nie ma to może jest inny sposób???
Np jakis programik który będzie robił zrzut ekranu co kilka sekund i zapisywał do wybranego folderu itp.
Prosze o jakąkolwiek pomoc,albo link.

z tego co wiem że istnieje taki program, który notuje wszystko co sie wklepuje w klawiature ale niewiem jak sie nazywa :roll:
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez -=/Memphi$/=- » 28 Sie 2006, 12:45

PostUA:

Poszukaj jakiegos keyloggera, bo to właśnie te programy.

Pozdro
-=/Memphi$/=-
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Gru 2005, 20:35
Miejscowość: ÅšwiÄ™tochÅ‚owice

Postprzez benek-b12 » 28 Sie 2006, 12:50

PostUA:

odinstaluj sobie jave to Ci żonka na czata nie wejdzie :)
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez chemiczek122 » 28 Sie 2006, 13:21

PostUA:

Javy nie odinstaluje,chodzi o to żeby czat działał ale ona nic nie wiedziała.Wychodze juz do roboty i mam kolejną prośbe,gdyby ktoś znalazł jakiegoś keyloggera to zapodajcie linka.Dzięki.Po pracy spróbuje znaleźć.
chemiczek122
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Sie 2006, 11:47

Postprzez tornado » 28 Sie 2006, 13:45

PostUA:

a na jaki dokladnie czat bo z tego co pamietam jezeli polchat to tam byla taka komenda ktora sie wpisywalo i wszystkie rozmowy byly wysylane na @ albo 2 rzecz to (ale jezeli chodzi o polchat) jest program o nazwie ikaris przez niego sie wchodzi na czat i on zapisuje kazda rozmowe i priv z kazdego dnia .
tornado
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2006, 19:50

Postprzez czajek » 28 Sie 2006, 13:56

PostUA:

chemiczek122 napisał(a):Javy nie odinstaluje,chodzi o to żeby czat działał ale ona nic nie wiedziała.Wychodze juz do roboty i mam kolejną prośbe,gdyby ktoś znalazł jakiegoś keyloggera to zapodajcie linka.Dzięki.Po pracy spróbuje znaleźć.

http://www.kmint21.com/keylogger/
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez Klamotten » 28 Sie 2006, 15:39

PostUA:

Jakiś program, który będzie nagrywał, to co się dzieje na ekranie ! Włącz nagrywanie, a potem sobie obejrzyj.
Pozdrowienia dla wszystkich !
Klamotten
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2006, 16:12
Miejscowość: PL

Postprzez LucaS » 28 Sie 2006, 15:42

PostUA:

:? Ty lepiej poromawiaj z żoną, a nie będziesz ją szpiegował :?

Co będzie, jak wyjdzie na jaw? Jak sie zachowa gdy sie dowie, że czytasz to co ona pisze w kimś :?: :?

Pogadajcie sobie w dwojke jak w małżeństwie, a nie takie numery koleś odwalasz :shock:

Pozdrawiam :wink:
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Klamotten » 28 Sie 2006, 16:44

PostUA:

LucaS napisał(a)::? Ty lepiej poromawiaj z żoną, a nie będziesz ją szpiegował :?

Co będzie, jak wyjdzie na jaw? Jak sie zachowa gdy sie dowie, że czytasz to co ona pisze w kimś :?: :?

Pogadajcie sobie w dwojke jak w małżeństwie, a nie takie numery koleś odwalasz :shock:

Pozdrawiam :wink:

W tym jest dużo racji !
Pozdrowienia dla wszystkich !
Klamotten
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2006, 16:12
Miejscowość: PL

To jest super program

Postprzez sandroK » 02 Wrz 2006, 08:29

PostUA:

http://myspy.przydatne.pl.
kosztuje 10 zł poprzez sms ale sam go mam i jest naprawde super notuje wszystko co jest pisane na kompie i robi zrzuty ekranu jak by np.twoja zona robiła cos przed kamerka . mozna ustawic ze go wogule niema . miłego szpiegowania .
Awatar użytkownika
sandroK
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2006, 21:37
Miejscowość: częstochowa

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]