TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak nagrać płytke DVD?????

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Jak nagrać płytke DVD?????

Postprzez helbal » 17 Lip 2005, 11:02

PostUA:

Witam!!
Posiadam nagrywarkę Dvd,mam nagranych pare filmików w formacie mpeg ale nie moge negrac tego na płytke dvd ( aby moc odtwarzac w stacjonarnym DVD) .Urzywałem do tego Nero , który otrzymałem wraz z nagrywarką lecz z poziomu Nero program nie widzi żadnych plików filmowych jesli juz widzi to odmawia zapisu....Czy ktos moglby mi pomoc w tej sprawie ???chodziaz jakos naprowadzic????Pozdrawiam..helbal.
helbal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Lip 2005, 10:56

Postprzez undof3 » 17 Lip 2005, 11:15

PostUA:

weż nagraj je jako różne pliki a nie pliki filmowe to się wtedy nagra na płytke ale nie wiem jak będzie odtwarzać DVD ale powino odtwarzać bo tam masz opcje pewnie taka żeby otwarzać tylko wybrany plik (powinno się udać życze powodzenia)
undof3
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Lip 2005, 11:10
Miejscowość: Warszawa

Postprzez glizdu » 17 Lip 2005, 11:29

PostUA:

undof3 napisał(a):weż nagraj je jako różne pliki a nie pliki filmowe to się wtedy nagra na płytke ale nie wiem jak będzie odtwarzać DVD ale powino odtwarzać bo tam masz opcje pewnie taka żeby otwarzać tylko wybrany plik (powinno się udać życze powodzenia)

Tak nie pujdzie, jesli ma to być odtwarzane na DVD takim do telewizora. Ja nagrywam na nero express i tam masz opcje DVD Video. Tylko że jak chcesz nagrać plik Video to musisz mieć takie dwa foldery AUDIO_TS i VIDEO_TS, i wklejasz te dwa pliki i wszystko działa bez problemu.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez piotr.lolo » 27 Lip 2005, 19:43

PostUA:

a może to poprostu filmy zabezpieczone? ja tez wrzucam każdy film na komp. a nero odmawia zapisu zab. potrzebujesz raczej dobrego clona
Awatar użytkownika
piotr.lolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lip 2005, 06:45

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników