TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak nagrać przez PowerISO

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Jak nagrać przez PowerISO

Postprzez LBS » 27 Maj 2011, 16:10

PostUA: Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/6.24093/24.871; U; pl) Presto/2.5.25 Version/10.54

Elo mam taki problem.Ściągnąłem Symulator Farmy 2011, i jest to plik obrazu. I nie umiem nagrać tego na płytę przez PowerISO jako obraz żeby mi chodziło. Bo jak wrzuciłem to na PowerISO to wyskoczyły pliki, i nacisnąłem jeden z plików i wyskoczyło mi Okno z Instalacją. Nacisnąłem instalacja i wyskoczyło żebym włożył płytę z Grą. A nie mam tej płyty, a kolega mówił żebym nagrał przez PowerISO I nie umiem...:( prosze Pomóżcie. Z góry dzięki Nara.
Firma, Firma uliczny hardcore,
pamiętacie starą Firme ?
My robimy dalej swoje choć
pogłoski chodzą dziwne
Tu w tym mieście pełnym szuj, z
nową płytą ide w bój
Dalej tu o prawdy walcze chodź
niektórym pęka gul[img]
Awatar użytkownika
LBS
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2011, 15:41
Miejscowość: KorszeCity

Re: Jak nagrać przez PowerISO

Postprzez kominekl » 27 Maj 2011, 19:03

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0

Musisz zamontować obraz w napędzie wirtualnym. W Power ISO klikasz Zamontuj -> Liczba napędów -> 1 -> Zamontuj i klikasz w pierwszą pozycje na liście rozwijanej. Szukasz pliku obrazu i uruchamiasz. W "Mój komputer" powinieneś zobaczyć nowy napęd.
Ostatnio edytowany przez kominekl, 29 Maj 2011, 11:09, edytowano w sumie 1 raz
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Re: Jak nagrać przez PowerISO

Postprzez bajbus » 29 Maj 2011, 10:19

PostUA: Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/6.24093/24.871; U; pl) Presto/2.5.25 Version/10.54

Wrzucasz plik z gra do programu wybierasz opcje nagraj obraz na dysku wypalasz plyte i gra gotowa do instalacji :D
bajbus

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]