TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Na kompie mam zainstalowane dwie karty sieciowe jedna mi zostala od Medemu jest wyłaczona a drugą mam od Radiówki i jest włączona. po kazdym uruchomieniu kompa pokazuje mi sie jedn komputerek od radiowki ktory jest włączony i drugi komputerek od modemu gdzie pisze kabel sieciowy jest rozłączony. Za karzdym razem gdy odinstalowuje tą karte sieciową po kazdym uruchomieniu kompa instaluje mi sie ona sama spowrotem. Jak ta starą karte siecową od modemu mam odinstalować??
HKLM system w którymś z kluczy "controlSet" dalej w kuczu "control" znajdź klucz "Network" Connection - szukaj połączenia sieciowego które chcesz usunąć i skasuj cały klucz .
Przed zabawą z rejestrem zrób jego kopie (chociaz klucza który usuniesz ) .
Drugim sposobem mozesz tak :
wejdz w START--->Uruchom---->wpisz polecenije msconfig i otworzy ci sie okienko... zaznacz tam zeby ci sie nie uruchomiala dana aplikacja... nasepnie odinstalij karte i zrestartuj kompa... powinno takze zadzialac
"Co Se Bede Jak Se Moge" "H... z Ziarna jak młyn nie miele:D"