TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak odzyskać plik z uszkodzonej dyskietki?

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Jak odzyskać plik z uszkodzonej dyskietki?

Postprzez Tlenowy » 02 Maj 2006, 20:36

PostUA:

Siemka all. Mam takie pytanko, na dyskietce został zapisany plik tekstowy. Na początku nie dało sie otworzyć samego pliku teraz nie da się otworzyć dyskietki. Czy jest jakaś możliwość odzyskania tego pliku?

edit@ axel.pl
Szukałem na forum, wpisałem odzyskiwanie plików i znalazło mi 274 tematy, przeszukałem 3 strony z 6 i nie znzlazłem nic w temacie żeby było o odzyskiwaniu plików, a co do odzyskiwania plików z dysku twardego to bym sobie dał rade ale z dysketki nie moge. Jak nie wiesz to sie prosze nie odzywaj.
Ostatnio edytowany przez Tlenowy, 02 Maj 2006, 20:53, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez axel.pl » 02 Maj 2006, 20:41

PostUA:

Jest wiem bo sam widzialem jak to ktos pisze na forum www.google.pl
Awatar użytkownika
axel.pl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Paź 2005, 22:44

Postprzez 1jaa » 02 Maj 2006, 22:26

PostUA:

Ja w dos'ie odzyskałem. Najpierw wsadziłem dykietke startową a potem normalną i działalo. Spróbuj może akurat.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników