TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jak podlaczyc glosniki od kina domowego 5.1 do kompa??

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

jak podlaczyc glosniki od kina domowego 5.1 do kompa??

Postprzez alexkret » 01 Sty 2007, 20:12

PostUA:

mam glosniki 5.1 od kina domowego philipsa i chce je jakos odlaczyc do kompa tylko ze nie wiem jak.
alexkret
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sty 2007, 20:03

Postprzez Mac » 01 Sty 2007, 20:20

PostUA:

Jaką masz karte dźwiekową?? I czy masz w tych głośnikach wyjścia cyfrowe itp.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez niunka » 01 Sty 2007, 20:22

PostUA:

Sa z aktywnym subwoferem ? jezeli tak to jakie wejscia ma wzmacniacz subwofera?
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez alexkret » 01 Sty 2007, 21:21

PostUA:

Post nr1
mam karte creativa 4ro kanalowa ale nie wiem dokladnie jaka bo nie mam jej w kompie bo jade na wbudowanej i do niej mam podlaczona wieze. jakie to sa te wyjscia cyfrowe?? w subwooferze sa tylko na chinche czy jak to sie pisze. wszystkie glosniki sa podlaczone do subwoofera wlasnie tak.
Post nr 2
dzieki juz sobie poradzilem. podlaczylem wszystko pod wieze a pozniej pod kompa pod wbudowana. pozdro
Post nr 3
ej mam jeszcze jedno pytanko. podlaczylem pod kompa jednak tylko glosniki od kina ale nie moge ustawic. we wlasciwosciach ustawilem glosnosc na najnizsza ale i tak jest strasznie glosno albo gg tak samo jest bardzo glono jak przychodzi wiadomosc i da to sie jakos wyregulowac??

Następnym razem użyj opcji edytuj. Mac
alexkret
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez dean99 » 01 Sty 2007, 22:14

PostUA:

A jak je podłączyłeś??
LFS to nie gra to rzeczywistość
Awatar użytkownika
dean99
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Maj 2006, 09:53
Miejscowość: Gołdap

Postprzez Mac » 01 Sty 2007, 22:37

PostUA:

Regulujesz na wzmacniaczu i na wzmacniaczu w głosnikach.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez alexkret » 02 Sty 2007, 17:54

PostUA:

spoko Mac postaram sie tak robic:) w subwooferze mam regulacje 5.1 i 2.1, wzialem ta 2.1 i podlaczylem dwa chnchce i na koncach przewodow zrobilem mini jacka i podlaczylem do kompa pod wbudowana i jest tylko problem z glosnoscia bo nadal nie wiem jak z ta glosnoscia. w bwooferze nie mam regulacji ani w glosnikach zadnych a nie mam pojecia czy o to Mac ci chodzi. jak podlacze je pod kino i scisze i spowrotem podlacze pod kompa to chodzi cacy ale latac za kazdym razem to troche nie wygodne. da to rade jakos zrobic?? w kompie w ustawieniach dzieku jak wzialem na najnizsza to i tak zajebiscie glosno dawaly a zdeczka nie o to mi chodzilo..... pomozcie
alexkret
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]