Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
01 Sty 2007, 20:12
mam glosniki 5.1 od kina domowego philipsa i chce je jakos odlaczyc do kompa tylko ze nie wiem jak.
01 Sty 2007, 20:20
Jaką masz karte dźwiekową?? I czy masz w tych głośnikach wyjścia cyfrowe itp.
01 Sty 2007, 20:22
Sa z aktywnym subwoferem ? jezeli tak to jakie wejscia ma wzmacniacz subwofera?
01 Sty 2007, 21:21
Post nr1
mam karte creativa 4ro kanalowa ale nie wiem dokladnie jaka bo nie mam jej w kompie bo jade na wbudowanej i do niej mam podlaczona wieze. jakie to sa te wyjscia cyfrowe?? w subwooferze sa tylko na chinche czy jak to sie pisze. wszystkie glosniki sa podlaczone do subwoofera wlasnie tak.
Post nr 2
dzieki juz sobie poradzilem. podlaczylem wszystko pod wieze a pozniej pod kompa pod wbudowana. pozdro
Post nr 3
ej mam jeszcze jedno pytanko. podlaczylem pod kompa jednak tylko glosniki od kina ale nie moge ustawic. we wlasciwosciach ustawilem glosnosc na najnizsza ale i tak jest strasznie glosno albo gg tak samo jest bardzo glono jak przychodzi wiadomosc i da to sie jakos wyregulowac??
Następnym razem użyj opcji edytuj. Mac
01 Sty 2007, 22:14
A jak je podłączyłeś??
01 Sty 2007, 22:37
Regulujesz na wzmacniaczu i na wzmacniaczu w głosnikach.
02 Sty 2007, 17:54
spoko Mac postaram sie tak robic:) w subwooferze mam regulacje 5.1 i 2.1, wzialem ta 2.1 i podlaczylem dwa chnchce i na koncach przewodow zrobilem mini jacka i podlaczylem do kompa pod wbudowana i jest tylko problem z glosnoscia bo nadal nie wiem jak z ta glosnoscia. w bwooferze nie mam regulacji ani w glosnikach zadnych a nie mam pojecia czy o to Mac ci chodzi. jak podlacze je pod kino i scisze i spowrotem podlacze pod kompa to chodzi cacy ale latac za kazdym razem to troche nie wygodne. da to rade jakos zrobic?? w kompie w ustawieniach dzieku jak wzialem na najnizsza to i tak zajebiscie glosno dawaly a zdeczka nie o to mi chodzilo..... pomozcie