TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

jak podzielić transfer lub zablokować jeden komp?

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

jak podzielić transfer lub zablokować jeden komp?

Postprzez Darek_szefo » 21 Maj 2008, 13:25

PostUA:

Witam
potrzebuje pomocy, chodzi o to że u mnie w domyu są dwa kopmputery. pierwszy jest podłączony do liveboxa a drugi przez WIFI. Moje pytanie brzmi: Czy da się podzielić transfer na pół?? tak zeby kumpel miał 30 kb i ja (mamy neo 512), albo jak chociaż zablokwać pobieranie z jednego kąpa?? Bo jak on ściąga to u mnie nic nie działa:/ mam prgogram DUSuperControler ale nie mam pjecia jak go użyć:/ Macie jakieś pomysły sztuczki programy ?? Pomóżcie!!
POZDRO!!!
legialive.pl
Awatar użytkownika
Darek_szefo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lis 2005, 15:14
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez 1jaa » 21 Maj 2008, 19:12

PostUA:

No niestety livebox nie ma takiej funkcji. W tym programie zmień na język polski... ustawiaj na każdą aplikaje jaką przepustowość np ściągnie plików z internetu (to będzie Mój komputer) ustaw na 30 kB to samo u kolegi i sprawdźcie jak działa. Ja testowałem i chodzi idealnie.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]