Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Jak przecucić cały folder przez Irdę do kompa ( SE k300i )

27 Lis 2007, 12:31

Witam.
Mam taki problem

Mam około 1456 plików na komórce K300i i chciałbym przerzucić wszystkie naraz lub chociaż większą cześć ich,bo nie chce mi sie przechucać wszsytkich plików po kolei bo by to zajeło pare dobrych godzin.Chciałem zrobić programem PC Suite ale nie wyszło mi nic.( a na pulipicie wyszła ikonka Mój P810i czy coś takiego)Może jest jakis program do wejścia na komórke przez Irdę ?

Proszę o Pomoc . . . Czekam . . .

28 Lis 2007, 10:11

Z tego co wiem to niema takiego programy żebyś przez irde wszedł w telefon.Irda jesto podczerwień do przesyłania danego pliku na telefon lub z telefonu do PC ale wiesz sprubuj zrobić tak spakuj te pliki i sprubuj je wysłac na telefon ale niewiem czy sie uda do takich rzeczy najlepszy jest kabel!

28 Lis 2007, 12:42

Dawid255151 napisał(a):Z tego co wiem to niema takiego programy żebyś przez irde wszedł w telefon.Irda jesto podczerwień do przesyłania danego pliku na telefon lub z telefonu do PC ale wiesz sprubuj zrobić tak spakuj te pliki i sprubuj je wysłac na telefon ale niewiem czy sie uda do takich rzeczy najlepszy jest kabel!

Jak ma je spakować, jak one są na telefonie i chce je wysłać na komputer...?

Chyba nie ma takiej możliwości, kiedyś chciałem takie coś zrobić z podobnym modelem

28 Lis 2007, 16:15

Przez bluetooth lub kabel dało by się ale przez irdę trzeba pojedyńczo :?
Wyślij odpowiedź