UA:

UA:

UA:

UA:
Alvarees napisał(a):Z tego co słyszałem to trzeba przekopiowac jakis plik i zalozyc nowy nr.
Wtedy bedziesz miała jego kontakty i archiwum.
A wogóle to nie ładnie tak czytac cudze archiwum![]()
![]()

UA:
Hpest napisał(a):Nie ma takiej możliwości, a nawet jeśli jest to nie jest ona dla Ciebie, ponieważ jest to bardziej skomplikowane niż by się wydawało, a Ja nie mam zamiaru Tobie wszystkiego krok po kroku tłumaczyć, a pozatym takie archiwum jest to własność prywatna, chociaż nie do końca Cię zrozumiałem, jeśli ma on konto na twoim komputerze, a ty nie znasz hasła to użyj, GG hack. Temat na Forum był już poruszany i to nie raz.![]()
program-do-wyciagania-archiwum-gg-z-inn-t2813.html
Power GG to tylko masa wstyczek która nie umożliwia takiej funkcjii, natomiast GG clone jest własnie jedną taką wstyczką która umożliwią clonowanie kont w GG.

UA:

UA:
bo inaczej to nie da rady ;]

UA:
zYGuś napisał(a):albo że....
macie lana, więc ściągnięcie archiwum i podglądywanie rozmów to nie problem tylko trzeba dysponowac odpowiednimi programami. no i oczywiście jakieś podstawy hackowania w laniebo inaczej to nie da rady ;]
pozd.

UA:
1jaa napisał(a):zYGuś napisał(a):albo że....
macie lana, więc ściągnięcie archiwum i podglądywanie rozmów to nie problem tylko trzeba dysponowac odpowiednimi programami. no i oczywiście jakieś podstawy hackowania w laniebo inaczej to nie da rady ;]
pozd.
Pod warunkiem, że nie będzie zainstalowanego SP2.

UA:
Mefisto napisał(a):[strona nie jest już dostępna] a pewnie ci się to przyda =]

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]