Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

jak przeczytać archiwum gg z innego kompa

19 Kwi 2006, 13:15

bardzo chciałabym przeczytać archiwum byłego chłopaka z mojego kompa,to ważna sprawa ale nie wiem jak się do tego zabrać;wiem że istnieje taka możliwość(póbowałam już coś kombinować z power gg i ggclone ale jakoś mi to nie idzie) Proszę o [email protected] :cry: :cry: :cry:

19 Kwi 2006, 13:44

Nie ma takiej możliwości, a nawet jeśli jest to nie jest ona dla Ciebie, ponieważ jest to bardziej skomplikowane niż by się wydawało, a Ja nie mam zamiaru Tobie wszystkiego krok po kroku tłumaczyć, a pozatym takie archiwum jest to własność prywatna, chociaż nie do końca Cię zrozumiałem, jeśli ma on konto na twoim komputerze, a ty nie znasz hasła to użyj, GG hack. Temat na Forum był już poruszany i to nie raz. :)

program-do-wyciagania-archiwum-gg-z-inn-t2813.html

Power GG to tylko masa wstyczek która nie umożliwia takiej funkcjii, natomiast GG clone jest własnie jedną taką wstyczką która umożliwią clonowanie kont w GG.

19 Kwi 2006, 14:29

Z tego co słyszałem to trzeba przekopiowac jakis plik i zalozyc nowy nr.
Wtedy bedziesz miała jego kontakty i archiwum.

A wogóle to nie ładnie tak czytac cudze archiwum :P 8) 8)

19 Kwi 2006, 14:32

Alvarees napisał(a):Z tego co słyszałem to trzeba przekopiowac jakis plik i zalozyc nowy nr.
Wtedy bedziesz miała jego kontakty i archiwum.

A wogóle to nie ładnie tak czytac cudze archiwum :P 8) 8)

Wystarczy włączyć program GG hack, uzyskać hasło i wklepać je do profilu w GG, żadnych plików nie trzeba kopiować.

21 Kwi 2006, 15:51

Hpest napisał(a):Nie ma takiej możliwości, a nawet jeśli jest to nie jest ona dla Ciebie, ponieważ jest to bardziej skomplikowane niż by się wydawało, a Ja nie mam zamiaru Tobie wszystkiego krok po kroku tłumaczyć, a pozatym takie archiwum jest to własność prywatna, chociaż nie do końca Cię zrozumiałem, jeśli ma on konto na twoim komputerze, a ty nie znasz hasła to użyj, GG hack. Temat na Forum był już poruszany i to nie raz. :)

program-do-wyciagania-archiwum-gg-z-inn-t2813.html

Power GG to tylko masa wstyczek która nie umożliwia takiej funkcjii, natomiast GG clone jest własnie jedną taką wstyczką która umożliwią clonowanie kont w GG.

a mi?

21 Kwi 2006, 19:06

Kod:
http://www.uw-team.org

14 Cze 2007, 19:57

A jeśli znam hasło do profilu drugiej osoby to moge z mojego kompa wyjać jakoś archiwum tej 2 osoby znając jej hasło oczywiscie

15 Cze 2007, 07:45

nie...

ale jeżeli ta osoba ma udostępnione całe zasoby pc w jakiejś sieci p2p np emule możesz łatwo ściągnąć takie archiwum.
Większy program jest jedynie z tym aby znaleźć tą osobę <lol>

-nie skuteczne <lol2>

15 Cze 2007, 09:02

albo że....

macie lana, więc ściągnięcie archiwum i podglądywanie rozmów to nie problem tylko trzeba dysponowac odpowiednimi programami. no i oczywiście jakieś podstawy hackowania w lanie :d bo inaczej to nie da rady ;]

pozd.

15 Cze 2007, 11:33

zYGuś napisał(a):albo że....

macie lana, więc ściągnięcie archiwum i podglądywanie rozmów to nie problem tylko trzeba dysponowac odpowiednimi programami. no i oczywiście jakieś podstawy hackowania w lanie :d bo inaczej to nie da rady ;]

pozd.

Pod warunkiem, że nie będzie zainstalowanego SP2. :wink:

15 Cze 2007, 21:55

1jaa napisał(a):
zYGuś napisał(a):albo że....

pozd.

Pod warunkiem, że nie będzie zainstalowanego SP2. :wink:

Ale to też da się obejść, tylko trzeba wiedzieć jak
ps. nie włamuj się na czyjeś GG bo to jest chamskie. !!

15 Cze 2007, 22:50

[strona nie jest już dostępna] a pewnie ci się to przyda =]

18 Cze 2007, 05:03

Mefisto napisał(a):[strona nie jest już dostępna] a pewnie ci się to przyda =]

dzieki znalazlem w tym linku to co sluchalem

wielkie THX
Wyślij odpowiedź