TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak przełączyć z urzydkownika z ogr. na administratora?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Jak przełączyć z urzydkownika z ogr. na administratora?

Postprzez kukaszr » 18 Paź 2006, 17:18

PostUA:

Witam... mianowice w szkole mamy super nauczycielke od technologi informacyjnej...

przykładem może być to, że mamy mnieć wyłączone komurki, bo psują one monitory, oraz nie można mieć kolczyków i wisorków :|
dziś np. wyskoczył mi błąd pliku .dll i dowiedzialem, sie ze to wina kabli :)

Jak moge przejśc z urzytkownika z ograniczeniami na administratora, rzecz jasna mam hasło?

Wiem, żeby je ominąć czeba uruchomić wiersz poleceń, zamnknąć explorer.exe i wpisać jakąś komende i przechodze na tryb admina... ;)

Wie ktoś moze jaka to komenda?

Nie moge nawet zainstalować kodeków ani żadnej gry :/
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez pavko89 » 18 Paź 2006, 17:29

PostUA:

nie wiem cyz to Ci chodyi ale pryecyztaj ten artz
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_89899.html
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez kukaszr » 18 Paź 2006, 22:38

PostUA:

ten link to nie zupełni to o co mi chodziło :/ 3ba kombinować z dyskietką... za dużo czasu...

wpisanie komendy do wiersza polecen jest szybsze i mniej przypałowe ;] tylko nigdzie nie mogejej znaleźć :/
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez hrydziu » 20 Paź 2006, 21:35

PostUA:

Sorrki, że offtopic ale kolego kukaszr popracuj nad swoją ortografią :shock:
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników