Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

jak przesyłać pliki przez IrDA na sony-ericsson?:-/

09 Sie 2005, 23:30

Mam port IrDA i nie bardzo wiem jak mam przesyłać dane z telefonu (sony-ericsson t630) na kompa i na odwrot... ściągłem jakiś program Send file,ale cos mi nie działa:-/ Jeśli ktoś wie co robić,to byłbym wdzięczny!!

10 Sie 2005, 00:30

Jaką masz Irdę?

10 Sie 2005, 21:33

jaką(?) na USB, o to chodzi??

12 Sie 2005, 21:05

no jak to podłanczasz i konfigórujesz irde .
włanczasz w sonym telefonie funkcje podczerwien i jedziesz.
ehhe
:wink:

Pozdro * Hpest 8)

12 Sie 2005, 21:35

tak, zeby to sie tak wszystko fajnie robilo... irde mi znajduje, ale jak mam jakis program to nie chce mi sie polaczyc z telefonem (wlaczam funkce podczerwieni) i kurde nie wiem o co chodzi(?) znasz jakis program do sonyericsson ktory laczy kopa z telefonem?? jak mam skonfigorowac irde?? sterowniki zainstalowalem... to co jeszcze?

Pozdrawiam!!

12 Sie 2005, 21:45

hmm no wiesz z irda to ci zaduzo nie pomoge .
ale z usb jasne .
no potrzebujesz programik "call phone manager".
mefisto ci pomoze z irda sam ostatnio ja instalował; :wink:

Hmm rozumie ze gdy kupowales Irde nie była do niej dołaczona plytka z oprogramowaniem.

Pozdrawiam* Hpest

12 Sie 2005, 21:59

a gdzie kupowałes ta irda bo ja mam płytke od irda mój gg 4464295 napisz do mnie :):):):)

pozdrawiam MEFISTO666 :twisted: :twisted: :twisted:

13 Sie 2005, 11:40

tzn. plytka ze sterownikami jest, ale programu do komunikacji tala z kopmpem nie bardzo mam... irde mi znajduje, ale jak probuje cos zrobic (polaczyc sie przez program)to lipa....:-/ Irde kupilem na gieldzie:) ale ona jest w pudelku,jest wszystko(cd ze sterownikami,instrukcja,przedluzka doUSB) procz programu na moj telefon,bo pani stwierdzila ze mozna znalesc w necie:)

PS.Mefisto666 odezwe sie na gg jak bede mial chwile czasu do pogadania,bo teraz to wszystko w biegu:-/

Pozdro dla Hpest :) !!
Wyślij odpowiedź