TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak przypisac IP do mojej strony www?

Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.

Jak przypisac IP do mojej strony www?

Postprzez Pajlok » 09 Paź 2008, 17:39

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

obejrzalem dzisiaj ten filmik:
http://www.maxior.pl/film/111821/Jak_zmi...strony_WWW

i chcialbym zrobic taki kawal koledze, zeby go przekierowalo na moja strone, ale niestety mam ja na cba.pl i moja strona niema wlasnego ip tylko to jest ip cba.pl, dlatego nie moge tego zrobic.

czy da sie jakos przekierowac strone, zrobic jakas domene czy cos, zeby miala wlasne ip i szlo zrobic taki kawal??
albo czy jest podobny trik do zmiany adresa strony ale taki podobny do tego, zeby po wpisaniu np. google.pl wlaczala sie moja strona ale na pasku adresu sie nie zmienialo tylko pisalo nadal google.pl ??
Awatar użytkownika
Pajlok
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sie 2006, 20:06
Miejscowość: Ostrzeszów

Re: Jak przypisac IP do mojej strony www?

Postprzez in2dex » 11 Paź 2008, 19:54

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

możesz zrobić 2 stronę która po 1s przekieruję kogoś na twoje www
Awatar użytkownika
in2dex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Wrz 2008, 21:17
Miejscowość: Mazowieckie
Pochwały: 2

Powróć do Webmastering, programowanie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników