TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak przyspieszyć neta

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Jak przyspieszyć neta

Postprzez tirex52 » 25 Sty 2007, 00:59

PostUA:

Mam problem
1 Czy dało się jakoś przyspieszyć neta.
2 Czy ktoś zna jakąś strone gdzie można pobrać gry.
3 Czy jest jakiś lepszy program typu P2P niż emule.
4 Jest jakiś program za pomocą którego można oglądać TV ale ja mam neta z szybkością 128 kb/s. :wink:

Z góry dzięki. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez kukaszr » 25 Sty 2007, 01:32

PostUA:

1) raczej nie da sie sciagac szybciej niż łącze Ci na to pozwala
2) instalki.pl albo np. strony warezowe
3)emule jest dobry pod warunkiem, ze duzo sciagasz... mozesz zainstalowć np. BearShare najlepiej w wersji 5,2,5 on szybko sciaga tylko Twoje łącze należy do wolnych więc nie oczekuj rewelacji.
4)Nie ma raczej Internetowych TV w polsce. Możesz znaleźć jakieś TV w winampie, jest tam kilka programów muzycznych z klipami i reklamami w stylu "Dziewczny w bikini"
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]