Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
03 Wrz 2006, 16:56
Jutro jest początek roku szkolnego. Nowa szkola(liceum ekonomiczne) i nie wiem jak sie ubrac. Normalnie czy w garnitur?!
Tylko powazne propozycje!
POMOCY!!
03 Wrz 2006, 17:01
schludnie tj. koszula (niekoniecznie biała )
sponie (niekoniecznie kanty ale tez nie poycierane jeansy lub panterki

)
Marynarka lub bluza w zależności od pogody
jakby nie było liceum
03 Wrz 2006, 17:01
ja 4 lata chodze do ekonoma ale oczywiście u mnie w mieście i zawsze normalnie ubrany, szerokie pory i luźna koszula. ale jak ty idziesz do 1 klasy to radze ubrać garniaka(ja nie miałem), jak ubierzesz się elegancko to nauczyciele lepiej bedą na ciebie patrzeć itd
03 Wrz 2006, 17:47
Wygladaj schludnie i elegancko !!
Jesli masz takie ciuchy to je wlasnie załuz nikt nie kaze ci sie ubierac w garnitur
Pamietaj pierwsze wrazenie jest wazne
pozdrawiam
03 Wrz 2006, 18:26
Ja rok temu do technikum szłem w garniturze. Pozatym fajnie w gajerku sie chodzi i lubie go zakładać

Ja na twoim miejscu zalozył bym garniaka
03 Wrz 2006, 18:42
Garniaki wymiatają. Najlepsze jest po rozpoczęciu/zakończeniu roku pójście w garniakach na jabola. Normalnie wypas. Kontrast niesamowity.
03 Wrz 2006, 20:19
Liceum

Tylko Garniak
Idąć do Liceum wkraczasz w zasadzie w życie dorosłe, to wyglądaj jak dorosły
Jesli nie masz gajerka no to wyprasowana koszula, najlepiej biala (ew. jakas inna) i spodnie na kant lub elegancki jeansy
ahh te czasu LO ;]
Pozdrawiam
03 Wrz 2006, 21:16
garniak lub biała koszula.
Nauczyciele cię bendą lepiej pamiętać i może szanować
03 Wrz 2006, 22:31
stary masz okazje to ubieraj garniaka! tym bardziej na rozpoczecie roku!
p.s. laski to lubia!!!
04 Wrz 2006, 12:09
Ziomuś ubierz sobie garniaka. Załóż spodnie, koszule i marynarke. Dziewczyny zobaczą że większosć przyszła normalnie a ty w garniaku, to będą na ciebie inaczej patrzeć
04 Wrz 2006, 14:28
Ja ubrałem się w białą koszulę, wyprasowaną i czystą. Nie taką totalnie białą, ale kupiona w sklepie House z ozdobami i naszywkami, ale nie za dużo. Jeansy ubrałem czyste, ale za długie i za szerokie w pasie

. Myślę, ze dobrze wyglądałem jako 2 klasista gimnazjum.