Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Jak sie ubrac do szkoly jutro ?

03 Wrz 2006, 16:56

Jutro jest początek roku szkolnego. Nowa szkola(liceum ekonomiczne) i nie wiem jak sie ubrac. Normalnie czy w garnitur?!

Tylko powazne propozycje!

POMOCY!!

03 Wrz 2006, 17:01

schludnie tj. koszula (niekoniecznie biała )
sponie (niekoniecznie kanty ale tez nie poycierane jeansy lub panterki :D )
Marynarka lub bluza w zależności od pogody
jakby nie było liceum
:roll:

03 Wrz 2006, 17:01

ja 4 lata chodze do ekonoma ale oczywiście u mnie w mieście i zawsze normalnie ubrany, szerokie pory i luźna koszula. ale jak ty idziesz do 1 klasy to radze ubrać garniaka(ja nie miałem), jak ubierzesz się elegancko to nauczyciele lepiej bedą na ciebie patrzeć itd

03 Wrz 2006, 17:47

Wygladaj schludnie i elegancko !!
Jesli masz takie ciuchy to je wlasnie załuz nikt nie kaze ci sie ubierac w garnitur

Pamietaj pierwsze wrazenie jest wazne

pozdrawiam

03 Wrz 2006, 18:26

Ja rok temu do technikum szłem w garniturze. Pozatym fajnie w gajerku sie chodzi i lubie go zakładać :) Ja na twoim miejscu zalozył bym garniaka

03 Wrz 2006, 18:42

Garniaki wymiatają. Najlepsze jest po rozpoczęciu/zakończeniu roku pójście w garniakach na jabola. Normalnie wypas. Kontrast niesamowity.

03 Wrz 2006, 20:19

Liceum :?: Tylko Garniak :!:

Idąć do Liceum wkraczasz w zasadzie w życie dorosłe, to wyglądaj jak dorosły :!: :)

Jesli nie masz gajerka no to wyprasowana koszula, najlepiej biala (ew. jakas inna) i spodnie na kant lub elegancki jeansy 8)

ahh te czasu LO ;]

Pozdrawiam :!:

03 Wrz 2006, 21:16

garniak lub biała koszula.
Nauczyciele cię bendą lepiej pamiętać i może szanować

03 Wrz 2006, 22:31

stary masz okazje to ubieraj garniaka! tym bardziej na rozpoczecie roku!

p.s. laski to lubia!!! 8)

04 Wrz 2006, 12:09

Ziomuś ubierz sobie garniaka. Załóż spodnie, koszule i marynarke. Dziewczyny zobaczą że większosć przyszła normalnie a ty w garniaku, to będą na ciebie inaczej patrzeć :D

04 Wrz 2006, 14:28

Ja ubrałem się w białą koszulę, wyprasowaną i czystą. Nie taką totalnie białą, ale kupiona w sklepie House z ozdobami i naszywkami, ale nie za dużo. Jeansy ubrałem czyste, ale za długie i za szerokie w pasie :/. Myślę, ze dobrze wyglądałem jako 2 klasista gimnazjum.
Wyślij odpowiedź