TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

JAK SZYBKO I SKUTECZNIE PRZESZUKA KOMPA

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

JAK SZYBKO I SKUTECZNIE PRZESZUKA KOMPA

Postprzez MOTOR_L » 08 Paź 2007, 21:04

PostUA:

JAK W TEMACIE
ZNALAZAEM WLASNIE NIEWYKASOWANE SMSY Z KONTA ORANGE MOJEJ JUZ TERAZ PRAWIE BYLEJ DZIEWCZYNY 3 LATA 8 MIECHÓW RAZEM DO JAKIEGOS CHLOPA NIESTETY NIE DA SIE ZOBACZYC CO JEST TAM NAPISANE.
CHODZI O TO ZE NIE CHCE MI DAC DOSTEPU DO SWOJEJ POCZTY, ONET, KONTA NA FOTCE, NO I NAJWAZNIEJSZE CZY DA SIE SIE ZOBACZYC WYSLANE SMSY???? I E-MAILE SKASOWANE??
SPRAWA BYC LUB NIE BYC RAZEM
MOTOR_L
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lut 2007, 14:58

Postprzez belladona123 » 08 Paź 2007, 22:17

PostUA:

Zaznacze,ze nie oceniam twoich intencji,porada ma charakter czysto techniczny
Nie ma chyba szans na maile,(tylko jesli masz zezwolnie od prokuratora),ale jesli zostaly sciagniete na kompa sa sposoby,patrz programy do odzyskiwania skasowanych danych
SMSy pewnie tak,znowu trzeba wiedziec jak!Jesli telefon zapisywal je na zewnetrznej karcie pojdzie latwo,znajdziesz sporo progsow do odzyskiwania takich danych
Chyba bedzie trudniej jeski chodzi o wewnatrzna pamiec,spobuj z google,na pewno cos znajdzie
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Tomhep1990 » 09 Paź 2007, 15:12

PostUA:

http://www.dawpi.info/download.html niektóre programy z tej strony mogą sie przydac ;)

ale uwazaj bo nie wiem czy cos nie siedzi w tych programach(mysle ze antywir da znac w razie jakis klopotow. w razie gdybys zablokowal ten program i nie bedzie dzialal to wylacz antywira, i zrob co masz zrobic a pozniej zrob skanowanie antywirem, ostroznosci nigdy zawiele:P)
Awatar użytkownika
Tomhep1990
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2006, 20:46
Miejscowość: Sandomierz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]