TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Jak to usunąć z paska?

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Jak to usunąć z paska?

Postprzez Bozz » 27 Gru 2006, 13:33

PostUA:

Zainstalowałem Microsoft Office 2007 i jak klikam prawym np. na pulpit to mi pokazuje sie takie coś:

http://www.otofotki.pl/obrazki/vxdj997213969c.JPG

Jak to mogę usunąć?
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez niunka » 27 Gru 2006, 13:41

PostUA:

A co Ci to przeszkadza?
Odinstaluj Grove z pakietu..
Trzeba by bylo odpowiednich wpisow w rejestrze szukac,napisz do producenta,do pomocy technicznej.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez pp3088 » 27 Gru 2006, 13:45

PostUA:

Spróbuj tym programem do porządkowania shella.

Mmm FREE

Program zarządza opcjami prawokliku (plików, folderów, dysków, tła folderów, Menu Start, Pulpitu) pozwalając na usuwanie zbędnych wpisów lub ich ukrywanie:

Image
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez niunka » 27 Gru 2006, 14:15

PostUA:

pp3088

Bardzo fajna aplikacja, instalowales ja? bo mi zrobila bardzo nieprzyjemna niespodzianke , wysypywal mi sie system -> bluscreen z kodem bledu i problemy z Outpost-em :x
A Kaspersky krzyczy ze troyan :?

Bardzo fajne, zobaczymy co dalej :roll:
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez pp3088 » 27 Gru 2006, 14:34

PostUA:

niunka napisał(a):pp3088

Bardzo fajna aplikacja, instalowales ja? bo mi zrobila bardzo nieprzyjemna niespodzianke , wysypywal mi sie system -> bluscreen z kodem bledu i problemy z Outpost-em :x
A Kaspersky krzyczy ze troyan :?

Bardzo fajne, zobaczymy co dalej :roll:

Zainstalowałem ją i działa wyśmienicie. Poleciłem ją kilku ludziom i także działą dobrze. Poleca ją nawet picasso, jedna z ekspertek od wirusów, trojanów rootkitów, blue screenów.

Trojan?! Może z powodu reklam, gdyż raz na tydzień jest jakaś jak załoze się, żę to trojan kliker. Co do blue screenów to bardzo dziwne. Ja ostatnio miałem od perfect Diska, dałabyś wiare?

W razie dalszych problemów chętnie pomogę się ich pozbyć, gdyż czuje się współodpwoiedzilany. :(
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez niunka » 27 Gru 2006, 14:46

PostUA:

Bluscreen nie wiem od czego byl,ale domyslam sie ze w zwiazku z jakims bledem przy instalce i przy tym konflikt z Outpostem.
Pobralam jeszcze raz i zainstalowal sie normalnie,ale
Kaspersky krzyczy ze troyan,ale faktycznie troyana nie ma,instalka zachowuje sie jak troyan i moze dlatego taki alarm.
W razie problemow mysle ze poradze sobie sama,ale dziekuje.
Zobacze jak to dziala,ale nie teraz,bo niemam czasu.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez pp3088 » 27 Gru 2006, 15:17

PostUA:

Kaspersky krzyczy ze troyan,ale faktycznie troyana nie ma,instalka zachowuje sie jak troyan i moze dlatego taki alarm

Niektóre antywirki są jakies takie zbyt heurystyczne. Wykrywają wirusy np. w desinfektorze !NORTONA! jakiegoś tam robaka. Niektóre pożyteczne programy też wykrywają jako wirusy, np. SmitFraudFix. Z powodu tego, że zawierają killera procesów. Jest on potrzebny aby zabić explorer i nałozone przez niego blokady. Ale po części AV mają rację. Taka maszynka w niepowołanych rękach. :roll:
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Bozz » 27 Gru 2006, 15:27

PostUA:

Ok, to lepiej to zostawie, a jak bede mial kiedys czas to przeinstaluje :) THX! :)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez pinio150 » 17 Sty 2007, 20:52

PostUA:

Nie wiem ale np w REGCLINER mozesz ustawic zeby ci sie nie wyswietlało to. nie pamietam zakładki chyba NOWE PLIK i z tamtad usuwasz tylko musisz wiedziec tez co usunac bo ja kiedys w regcliner usunołem wszystko z kazdej zakłądki i nic nie bylo jak sie klikało PPM i programów nie kojarzyło. Ale stare dzieje sa to xD A czy az tak poaz tym ci to przeszkadza to jest tylk kwestia przyzwyczajenia mówie ci .
Verbatim The Best jest.
GodSmack
Black Eyed Pead
pinio150
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sty 2007, 23:44
Miejscowość: Toruń

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]