Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Jak to usunąć z paska?

27 Gru 2006, 13:33

Zainstalowałem Microsoft Office 2007 i jak klikam prawym np. na pulpit to mi pokazuje sie takie coś:

http://www.otofotki.pl/obrazki/vxdj997213969c.JPG

Jak to mogę usunąć?

27 Gru 2006, 13:41

A co Ci to przeszkadza?
Odinstaluj Grove z pakietu..
Trzeba by bylo odpowiednich wpisow w rejestrze szukac,napisz do producenta,do pomocy technicznej.

27 Gru 2006, 13:45

Spróbuj tym programem do porządkowania shella.

Mmm FREE

Program zarządza opcjami prawokliku (plików, folderów, dysków, tła folderów, Menu Start, Pulpitu) pozwalając na usuwanie zbędnych wpisów lub ich ukrywanie:

Image

27 Gru 2006, 14:15

pp3088

Bardzo fajna aplikacja, instalowales ja? bo mi zrobila bardzo nieprzyjemna niespodzianke , wysypywal mi sie system -> bluscreen z kodem bledu i problemy z Outpost-em :x
A Kaspersky krzyczy ze troyan :?

Bardzo fajne, zobaczymy co dalej :roll:

27 Gru 2006, 14:34

niunka napisał(a):pp3088

Bardzo fajna aplikacja, instalowales ja? bo mi zrobila bardzo nieprzyjemna niespodzianke , wysypywal mi sie system -> bluscreen z kodem bledu i problemy z Outpost-em :x
A Kaspersky krzyczy ze troyan :?

Bardzo fajne, zobaczymy co dalej :roll:

Zainstalowałem ją i działa wyśmienicie. Poleciłem ją kilku ludziom i także działą dobrze. Poleca ją nawet picasso, jedna z ekspertek od wirusów, trojanów rootkitów, blue screenów.

Trojan?! Może z powodu reklam, gdyż raz na tydzień jest jakaś jak załoze się, żę to trojan kliker. Co do blue screenów to bardzo dziwne. Ja ostatnio miałem od perfect Diska, dałabyś wiare?

W razie dalszych problemów chętnie pomogę się ich pozbyć, gdyż czuje się współodpwoiedzilany. :(

27 Gru 2006, 14:46

Bluscreen nie wiem od czego byl,ale domyslam sie ze w zwiazku z jakims bledem przy instalce i przy tym konflikt z Outpostem.
Pobralam jeszcze raz i zainstalowal sie normalnie,ale
Kaspersky krzyczy ze troyan,ale faktycznie troyana nie ma,instalka zachowuje sie jak troyan i moze dlatego taki alarm.
W razie problemow mysle ze poradze sobie sama,ale dziekuje.
Zobacze jak to dziala,ale nie teraz,bo niemam czasu.

27 Gru 2006, 15:17

Kaspersky krzyczy ze troyan,ale faktycznie troyana nie ma,instalka zachowuje sie jak troyan i moze dlatego taki alarm

Niektóre antywirki są jakies takie zbyt heurystyczne. Wykrywają wirusy np. w desinfektorze !NORTONA! jakiegoś tam robaka. Niektóre pożyteczne programy też wykrywają jako wirusy, np. SmitFraudFix. Z powodu tego, że zawierają killera procesów. Jest on potrzebny aby zabić explorer i nałozone przez niego blokady. Ale po części AV mają rację. Taka maszynka w niepowołanych rękach. :roll:

27 Gru 2006, 15:27

Ok, to lepiej to zostawie, a jak bede mial kiedys czas to przeinstaluje :) THX! :)

17 Sty 2007, 20:52

Nie wiem ale np w REGCLINER mozesz ustawic zeby ci sie nie wyswietlało to. nie pamietam zakładki chyba NOWE PLIK i z tamtad usuwasz tylko musisz wiedziec tez co usunac bo ja kiedys w regcliner usunołem wszystko z kazdej zakłądki i nic nie bylo jak sie klikało PPM i programów nie kojarzyło. Ale stare dzieje sa to xD A czy az tak poaz tym ci to przeszkadza to jest tylk kwestia przyzwyczajenia mówie ci .
Wyślij odpowiedź