TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

JAK USTAWIC CZCIONKE

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

JAK USTAWIC CZCIONKE

Postprzez acoanic_radka » 23 Lip 2005, 18:26

PostUA:

Mam maly problem. Mam hiszpanskiego windowsa 98. I jak zrobic zebym mogl pisac polskie litery. Czy musze cos instalowac czy nie. Prosze napiszcie.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez zebra » 23 Lip 2005, 19:48

PostUA:

Nie wiem, jak to jest w hiszpańskiej wersji językowej Windowsa :wink: , ale wejdź w opcję Panelu sterowania. Kliknij na ikonkę Opcje regionalne i językowe. I tam spróbuj ustawić język... Wnioskuję, że masz na myśli ustawienie klawiatury tak, żeby pisała polskie znaki. Jeżeli masz dostęp do pasku języka (pasek Menu Start), to tam spróbuj wskazać opcję: Język polski (programisty) lub podobną. Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez deamon » 24 Lip 2005, 14:17

PostUA:

lepiej jest wskazać na pasku menu start polski programisty.
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez acoanic_radka » 26 Lip 2005, 15:27

PostUA:

Wszystko spoko, tylko ze tam przy zmianie czcionek nie ma zadnej polskiej a tym bardziej programisty.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez Mac » 27 Lip 2005, 14:48

PostUA:

chodzi o typy klawiery po prostu nie ma takowych... mozna ściagnąc z neta albo na płytce powinny być (z 98 nie miałem kontaktu od 2000r) ściagnij sobie z neta wersje pl albo jescze lepiej win XP home/pro(i tak tego co ma nie uzyjesz)
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]